Το άρωμα της σούπας κάστανου σας υποδέχεται στον χώρο όσο η σαμπάνια γεμίζει το καλύτερο ποτήρι της συλλογής για ανταλλαγή στιγμών και ευχών και η βασιλόπιτα φλερτάρει με την τύχη και τη νέα σας χρονιά. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά έχουν σίγουρα τη γεύση που επιλέγουμε να τους δώσουμε. Μία εσάνς comfortness και πολυτέλειας που τόσο ταιριάζει στη διάθεση και τον φωτισμό, ο οποίος "ντύνει" τις εορταστικές μας στιγμές. Το NJV Athens Plaza το γνωρίζει καλά.

Μετρώντας περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες σύνδεσης με τις προσωπικές και οικογενειακές – το ευχάριστες παραλείπεται, γιατί εννοείται – στιγμές, το πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθήνας κλείνει το μάτι στις φετινές μεγάλες ημέρες των εορτών παρουσιάζοντας τη δική του γευστική πρόταση.

Ένα μωσαϊκό από αλμυρές και γλυκές δημιουργίες που πρώτα δένουν μεταξύ τους και στη συνέχεια όλους εμάς στο ίδιο τραπέζι. Αυτή είναι η σκέψη πίσω από τα ειδικά μενού που ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Παναγιώτης Αναστασίου, οραματίστηκε και σχεδίασε με τη συνδρομή του Pastry Chef, Νίκου Τσόλη στον γλυκό επίλογο.

Διαβάστε την συνέχεια στο harpersbazaar.gr