Το Πάσχα είναι μία οικογενειακή γιορτή. Μία μετάβαση από τα πάθη στην (εσωτερική) ανάσταση, την οποία γιορτάζουμε μαζί. Με τα πρόσωπα που είναι – ή μέσα στα χρόνια – έγιναν οικογένειά μας. Με εκείνους που αγαπάμε σε σημεία που έχουμε ξεχωρίσει.

Έτσι, του δίνουμε τη γεύση που επιθυμούμε. Και το φετινό Πάσχα, το NJV Athens Plaza, στην καρδιά της Αθήνας, ενορχηστρώνει μία υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία με ελληνικό αποτύπωμα και αυτή την ανεπιτήδευτη fine dining αύρα που περιγράφει τη γαστριμαργική πρόταση του εμβληματικού ξενοδοχείου κάθε εποχή του χρόνου.


Η θέα από το Plaza Café


Με σεβασμό στην παράδοση, ο γευστικός εορτασμός ξεκινά στο NJV Athens Plaza λίγο μετά την Ανάσταση και ολοκληρώνεται - με ξεχωριστά, ειδικά σχεδιασμένα μενού – το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα. Ένα μωσαϊκό από παραδοσιακές αλμυρές και γλυκές δημιουργίες που φέρουν αφενός την υπογραφή του Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου και του Pastry Chef Νίκου Τσόλη και στη συνέχεια όλους εμάς λίγο πιο κοντά στο τραπέζι της Ανάστασης ή της Λαμπρής.

Η εμπειρία συμπληρώνεται με εκλεκτό House Wine κρασί και τη συνδρομή ενός αριστοτεχνικού service, το οποίο προσφέρει όλα όσα επιθυμείς με τη διακριτικότητα και την ιδιωτικότητα να απογειώνονται και τις δύο ημέρες.

Φυσικά, για εκείνους που προτιμούν να περάσουν τη γιορτή στο σπίτι και να μην αποχωριστούν την άνεσή του, το ιστορικό ξενοδοχείο φέρει τις πασχαλινές προτάσεις των δύο chef at home, μέσα από τις υπηρεσίες catering που προσφέρει τόσο το Μεγάλο Σάββατο όσο και την Κυριακή του Πάσχα.

Διαβάστε την συνέχεια στο madamefigaro.gr