Hafu, το νέο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά

Μετά την Επιστροφή των Τζεντάι, του Ροζ Πάνθηρα και του Batman, τώρα η επιστροφή του Μενού. Ο Σωτήρης Κοντιζάς επιστρέφει με ένα director's cut.

Στο Τanpopo, o δημοφιλής παρουσιαστής αλλά και γευσιπλάστης Σωτήρης Κοντιζάς, μας έβαλε να δούμε μια cult γιαπωνέζικη ταινία που ήξερε μόνο ο ίδιος. Στο Hafu, το νέο εστιατόριό του, δε θα ψάχνουμε την ταινία, καθώς αυτή θα διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη. Μια κλασική, αγαπημένη ταινία, που είχες καιρό να δεις, ίσως να σου έλειψε κιόλας, και τώρα παίζεται remastered σε νέα ΙΜΑΧ αίθουσα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς κάνει comeback με ένα director's cut. Το Hafu είναι η φυσική μαγειρική συνέχεια μιας πορείας, το νέο σπίτι μιας κουζίνας, μιας ομάδας και ενός μενού που όσο να πεις, άφησε ιστορία στα αθηναϊκά της εστίασης πεπραγμένα.

Hafu, το νέο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά

Burger μπακαλιάρου και τηγανητό κοτόπουλο, πατατόψωμο, soba noodles με ταχίνι και πέστροφα - κάποιοι από τους διάσημους πρωταγωνιστές. Πιάτα που αγαπήθηκαν σε remastered εκδοχές. 

Hafu εστιατόριο Σωτήρης Κοντιζάς

Το πιάνουν από εκεί που το άφησαν και σύντομα έρχεται και το sequel, η λογική εξέλιξη. Επιστροφή στο Μέλλον, με νέους πρωταγωνιστές, που μιλούν όμως την ίδια γλώσσα (τα ελληνοιαπωνικά). Εξού και το όνομα. Hafu: ιαπωνικός όρος που αναφέρεται σε άτομο με μισή ιαπωνική και μισή μη ιαπωνική καταγωγή. Όπως ο Σωτήρης. Και το μενού του.

Hafu εστιατόριο Σωτήρης Κοντιζάς

Στα σκηνικά οι Χωρογράφοι, η αρχιτεκτονική ομάδα με βάση τη Σύρο που ανέλαβε το σχεδιασμό του εστιατορίου, ενώ στην καλλιτεχνική διεύθυνση, όπως και στο Tanpopo, ο Γιάννης Πέτρου από τη Λάρισα.

Πηγή: athinorama.gr

Info

Δραγατσανίου 8, Αθήνα

Κρατήσεις: hafu.gr | Τηλ. 215 2155550 (Ώρες επικοινωνίας 17:30-20:30) | 

Ανοιχτά Δευτ. - Παρ. 18.00 - 23.00

Η κεντρική μπάρα διατίθεται για όσους δεν έχουν κάνει κράτηση.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.

Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια

Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα