Στην Αλυκή της Πάρου, το Isola επαναπροσδιορίζει την έννοια της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας ισορροπώντας ανάμεσα στην παράδοση και στον σύγχρονο δημιουργικό πειραματισμό.

Η ανοιχτή του βεράντα με την ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο γίνεται το ιδανικό σκηνικό μιας απολαυστικής γευστικής εμπειρίας, που ξεκινά ήδη από το μεσημέρι.

Isola: Το εστιατόριο στην Πάρο που επαναπροσδιορίζει την έννοια της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας

Ο ταλαντούχος σεφ Μιχάλης Μερζένης ανανεώνει το μενού του Isola εισάγοντας τις signature πειραγμένες ελληνικές γεύσεις του, που μας σύστησε στον Άσωτο του Παγκρατίου.

Αντλώντας έμπνευση από τη γη και τη θάλασσα της Πάρου, χρησιμοποιεί ως βάση της γαστρονομικής του φιλοσοφίας φρέσκα ψάρια και ποιοτικά κρέατα από ντόπιες στάνες, ενώ τα κλασικά μαγειρευτά με πρώτες ύλες απευθείας από τα παριανά μποστάνια αποκτούν μοντέρνες αναπάντεχες πινελιές που απογειώνουν τη γεύση.

INFO

Aliki, Paros, tél.: +30 6982441111, isolaparos.com, IG: @isola.paros

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.