Κρέας υψηλής ποιότητας στην καταπράσινη αυλή του Steak Alive
Το γνωστό meat joint του Κορυδαλλού σε υποδέχεται για κορυφαία κρέατα στην ανοιχτή βεράντα του.
Η επιστροφή στην ατόφια γεύση είναι μία από τις βασικές φιλοσοφίες του Steak Alive, που υπηρετεί με τον ιδανικότερο τρόπο την υψηλή κρεατοφαγία. Ο head chef Γιώργος Λαΐδης και ο sous chef Νίκος Νικόπουλος έχουν δημιουργήσει ένα προσεκτικά δομημένο μενού, που έχει στο επίκεντρό του τη δημιουργική προσέγγιση κλασικών συνταγών. Σε όλες κυριαρχούν κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας, αγνές πρώτες ύλες και προϊόντα που τιμούν την ελληνική παραγωγή.
Το ενδιαφέρον -δηλαδή οι εξαιρετικές προτάσεις, οι κοπές, τα ψησίματα και όλα τα παραπάνω- από το θαυμάσιο εσωτερικό της art deco μονοκατοικίας του 1936 μεταφέρεται στην καταπράσινη αυλή και την ανοιχτή βεράντα.
Rib eye, steak tartare, T-bone, picanha, Hanger, Flap, η εμβληματική μπριζόλα Tomahawk αλλά και μπόλικες ακόμη επιλογές πλαισιώνονται από ενδιαφέρουσες σαλάτες και ορεκτικά, καθώς επίσης και από τα new entries του καλοκαιρινού καταλόγου.
Το κλασικό Steak & Fries, η σαλάτα με φακές beluga και κατσικίσιο τυρί, βύσσινο και λαδολέμονο τρούφας, η πάπια με πουρέ καρότου ή ο πουρές αρακά με τσορίθο είναι μόνο κάποια από αυτά. Κερασάκι στην τούρτα, τα καλοφτιαγμένα γλυκά με must try τις φράουλες Florentine με λευκή σοκολάτα Namelaka και βασιλικό.
Info
Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός
Τηλ. 2104952000
Facebook: STEAK ALIVE
Instagram: steakaliveathens
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση
Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών
Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ cucina contemporanea του Ovio
Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.
Γραφει Μπαμπης Δουκας