Κρέας υψηλής ποιότητας στην καταπράσινη αυλή του Steak Alive
Το γνωστό meat joint του Κορυδαλλού σε υποδέχεται για κορυφαία κρέατα στην ανοιχτή βεράντα του.
Η επιστροφή στην ατόφια γεύση είναι μία από τις βασικές φιλοσοφίες του Steak Alive, που υπηρετεί με τον ιδανικότερο τρόπο την υψηλή κρεατοφαγία. Ο head chef Γιώργος Λαΐδης και ο sous chef Νίκος Νικόπουλος έχουν δημιουργήσει ένα προσεκτικά δομημένο μενού, που έχει στο επίκεντρό του τη δημιουργική προσέγγιση κλασικών συνταγών. Σε όλες κυριαρχούν κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας, αγνές πρώτες ύλες και προϊόντα που τιμούν την ελληνική παραγωγή.
Το ενδιαφέρον -δηλαδή οι εξαιρετικές προτάσεις, οι κοπές, τα ψησίματα και όλα τα παραπάνω- από το θαυμάσιο εσωτερικό της art deco μονοκατοικίας του 1936 μεταφέρεται στην καταπράσινη αυλή και την ανοιχτή βεράντα.


Rib eye, steak tartare, T-bone, picanha, Hanger, Flap, η εμβληματική μπριζόλα Tomahawk αλλά και μπόλικες ακόμη επιλογές πλαισιώνονται από ενδιαφέρουσες σαλάτες και ορεκτικά, καθώς επίσης και από τα new entries του καλοκαιρινού καταλόγου.

Το κλασικό Steak & Fries, η σαλάτα με φακές beluga και κατσικίσιο τυρί, βύσσινο και λαδολέμονο τρούφας, η πάπια με πουρέ καρότου ή ο πουρές αρακά με τσορίθο είναι μόνο κάποια από αυτά. Κερασάκι στην τούρτα, τα καλοφτιαγμένα γλυκά με must try τις φράουλες Florentine με λευκή σοκολάτα Namelaka και βασιλικό.

Info
Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός
Τηλ. 2104952000
Facebook: STEAK ALIVE
Instagram: steakaliveathens
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη Κοντομηνα