Κρέας υψηλής ποιότητας στην καταπράσινη αυλή του Steak Alive

Το γνωστό meat joint του Κορυδαλλού σε υποδέχεται για κορυφαία κρέατα στην ανοιχτή βεράντα του.

Η επιστροφή στην ατόφια γεύση είναι μία από τις βασικές φιλοσοφίες του Steak Alive, που υπηρετεί με τον ιδανικότερο τρόπο την υψηλή κρεατοφαγία. Ο head chef Γιώργος Λαΐδης και ο sous chef Νίκος Νικόπουλος έχουν δημιουργήσει ένα προσεκτικά δομημένο μενού, που έχει στο επίκεντρό του τη δημιουργική προσέγγιση κλασικών συνταγών. Σε όλες κυριαρχούν κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας, αγνές πρώτες ύλες και προϊόντα που τιμούν την ελληνική παραγωγή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by steakaliveathens (@steakaliveathens) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by steakaliveathens (@steakaliveathens) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by steakaliveathens (@steakaliveathens) on

Το ενδιαφέρον -δηλαδή οι εξαιρετικές προτάσεις, οι κοπές, τα ψησίματα και όλα τα παραπάνω- από το θαυμάσιο εσωτερικό της art deco μονοκατοικίας του 1936 μεταφέρεται στην καταπράσινη αυλή και την ανοιχτή βεράντα.

Κρέας υψηλής ποιότητας στην καταπράσινη αυλή του Steak Alive
STEAK ALIVE 2

Rib eye, steak tartare, T-bone, picanha, Hanger, Flap, η εμβληματική μπριζόλα Tomahawk αλλά και μπόλικες ακόμη επιλογές πλαισιώνονται από ενδιαφέρουσες σαλάτες και ορεκτικά, καθώς επίσης και από τα new entries του καλοκαιρινού καταλόγου.

STEAK ALIVE 3

Το κλασικό Steak & Fries, η σαλάτα με φακές beluga και κατσικίσιο τυρί, βύσσινο και λαδολέμονο τρούφας, η πάπια με πουρέ καρότου ή ο πουρές αρακά με τσορίθο είναι μόνο κάποια από αυτά. Κερασάκι στην τούρτα, τα καλοφτιαγμένα γλυκά με must try τις φράουλες Florentine με λευκή σοκολάτα Namelaka και βασιλικό.

STEAK ALIVE 4

Info

Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός

Τηλ. 2104952000

Facebook: STEAK ALIVE

Instagram: steakaliveathens

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα

Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Όλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς

Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Αυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο

Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Πίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;

Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Αυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα

Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.

Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις

"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.

Γραφει Νικη Κοντομηνα