Προφανώς και το task του τίτλου μπορεί να αναλυθεί από τους πιο εξειδικευμένους κρεατοφάγους του πλανήτη, με κάποιες επιλογές να είναι κάτι περισσότερο από ενδεδειγμένες. Για παράδειγμα, πολλοί θα μιλήσουν για τα ιαπωνικά μοσχάρια.

Και αυτό θα βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Κάποιοι, πιο "διαβασμένοι", θα αναφέρουν το όνομα του Alexandre Polmard. Και θα έχουν δίκιο, καθώς το εξαιρετικό κρέας που παράγει η φάρμα της οικογένειάς του στην Λωρραίνη της Γαλλίας - η ράτσα που εκτρέφει λέγεται Ξανθιά της Ακουϊτένης (blonde d' Aquitaine)- είναι σύμφωνα με τους γευσιγνώστες είναι εφάμιλλο του Wagyu και του Black Angus.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr