Naporitan, η ιαπωνική απάντηση στη napolitana
Παραβρασμένα μακαρόνια, λουκάνικα και μανιτάρια, κρεμμύδι και κέτσαπ. Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχουν μία κάπως διαφορετική άποψη για την ιταλική κουζίνα.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΕναλλακτικό Πάσχα με σουβλάκι αρνί
Η σούβλα και ο φούρνος μπορούν να περιμένουν.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤα κρασιά του Πάσχα
Οι ιδανικότερες οινικές επιλογές για τις ημέρες που ακολουθούν.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αρνί πέρα από τον οβελία
Πώς θα αξιοποιήσεις γευστικά το εθνικό μας κρέας, χωρίς να το περάσεις από τη σούβλα.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΗ συνταγή του Funky Gourmet για μαγειρίτσα
Δεν συναντάς καθημερινά μία μαγειρίτσα με δύο αστέρια Michelin.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς
Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠότε, πώς και πού φτιάχτηκε το πρώτο burger
Η ιστορία του ίσως δημοφιλέστερου και σίγουρα πιο πληθωρικού σάντουιτς όλων των εποχών.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΗ τέλεια carbonara μέσα από ένα γαστρονομικό τριήμερο στη Ρώμη
Ένα ολιγοήμερο ταξίδι είναι αρκετό για να μυηθείς στα μυστικά της μάλλον δημοφιλέστερης ιταλικής pasta, με αφορμή τη σημερινή Carbonara day.
Γραφει Μπαμπης Δουκας