Το delivery food μόλις έγινε καλύτερο (και πιο οικονομικό)

Με το Happy Hour της Wolt θα παραγγέλνεις ξανά και ξανά.

Esquire Team
Γράφει: Esquire Editors 30 Μαρτίου 2021

Τα αγαπημένα μας εστιατόρια εξακολουθούν να μην μπορούν -τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- να μας υποδεχτούν στις σάλες και τους χώρους τους, για λόγους που ήδη γνωρίζεις. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν μπορούμε να απολαύσουμε τις γεύσεις τους και γι' αυτό θα πρέπει να ευγνωμονούμε τις υπηρεσίες delivery και apps σαν εκείνο της Wolt, που φέρνει γρήγορα κοντά σου, ακριβώς στην κατάσταση που πρέπει, οτιδήποτε κι αν επιθυμείς.

Burgers και σάντουιτς, pasta και τηγανητό κοτόπουλο, σπεσιαλιτέ της αμερικανικής κουζίνας και λαχταριστά γλυκά ή ακόμη και πιο εξειδικευμένες προτάσεις και επιλογές καταφθάνουν, λίγα μόλις λεπτά από το άνοιγμα της εφαρμογής, στο χώρο σου για να εκπληρώσουν το βασικότερο σκοπό της παρασκευής τους: Την ικανοποίηση του αισθήματος της πείνας σου, με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Το delivery food μόλις έγινε καλύτερο (και πιο οικονομικό)
Luv n Roll House
WOLT HAPPY HOUR 5
Λεύκες
WOLT HAPPY HOUR 2
Makaronino Pasteria
WOLT HAPPY HOUR 4
Twist East

Όταν δε, αυτό γίνεται και σε ακόμη πιο προνομιακές τιμές, μπορείς να κάνεις με μεγαλύτερη ευχαρίστηση λίγη ακόμη υπομονή μέχρι να επισκεφθείς και πάλι το αγαπημένο σου γευστικό spot και να καθιερώσεις το 'σπορ', που πλέον γίνεται πολύ πιο φιλικό για την τσέπη σου. Win-win κατάσταση δηλαδή. 

WOLT HAPPY HOUR

Φροντίζει γι' αυτό το Happy Hour της Wolt, όπου για μία εβδομάδα από τις 16.00 μέχρι τις 19.30, τα πιάτα πολύ αγαπημένων εστιατορίων σε Αθήνα (KFC, TGI Fridays, Twist East, Lefkes, Luv n Roll) και Θεσσαλονίκη (TGI Fridays, Brothers in Law, Makaronino Pasteria) και πολλών ακόμη, έρχονται -όπως εύλογα μπορείς να αντιληφθείς- σε 'happy hour' τιμές.

Ακόμη να παραγγείλεις;

 


Info

H Wolt βρίσκεται στην Αθήνα από τον Ιανουάριο του 2019 και προσθέτει συνέχεια καινούριες περιοχές στην περιοχή διανομής της ενώ από τον Ιούλιο του 2020 εξυπηρετεί και στη Θεσσαλονίκη.

Μπορείς να βρεις την εφαρμογή στο AppStore, στο Google Play και να παραγγείλεις online στο www.wolt.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα

Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος