Όπως γράψαμε και στον υπότιτλο του άρθρου, το ψήσιμο με παρέα είναι σαν το τάβλι: Ένας παίζει και οι υπόλοιποι τον ζαλίζουν με το τι θα έπρεπε να κάνει. Διάβασε, λοιπόν, τα παρακάτω και γράψ’ τους κανονικά. Θα μνημονεύουν τα ψητά σου αρκετό καιρό μετά.

> Κάρβουνο ή γκάζι; Το κάρβουνο πιθανότατα δίνει στο κρέας καλύτερη γεύση, αλλά το γκάζι είναι πιο εύκολο στη χρήση.

> Το μυστικό στο ψήσιμο είναι ο έλεγχος της φωτιάς. Πολλή και το ’καψες. Λίγη και θα κάνει ώρες να ψηθεί.

> Μυστικό για να διατηρείς το κάρβουνο στη θερμοκρασία που το θέλεις: Μόλις σβήσει η φλόγα και τα κάρβουνα είναι έτοιμα, αντί να περιμένεις να 'πέσει' η φωτιά για να αρχίσεις να ψήνεις, σκέπασέ τα με λίγη στάχτη που θα έχεις κρατήσει σε έναν κουβά.

> Λίγη είπαμε. Μην τα θάψεις...

Η συνέχεια στο gr.AskMen.com

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.