Αν για κάτι πρέπει να ευχαριστούμε γαστριμαργικά τους Αμερικανούς δεν είναι το χάμπουργκερ, αλλά επειδή ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη στο BBQ. Ο κάθε λαός από αυτούς που συνθέτουν τον πληθυσμό των ΗΠΑ, πρόσθεσε και τη δική του πινελιά, τόσο στα είδη κρέατος που ψήνονται, όσο και στα αρωματικά και τα μείγματα μπαχαρικών που χρησιμοποιούνται.
Ακολουθεί μία επική συνταγή για χοιρινή παϊδάκια από τον αμερικανικό νότο, που όσο να 'ναι χρειάζεται μια μικρή εμπειρία αν αποφασίσεις να την αποτολμήσεις μόνος σου.