Τα λαζάνια θα μπορούσαν εύκολα να χαρακτηριστούν ως ένα γαστρονομικό πάρτι με ζυμαρικά. Η πολυπλοκότητα και ο πλούτος των συστατικών με τα οποία μπορούν να συνδυαστούν δίνουν πολύ συχνά θριαμβευτικά αποτελέσματα, φυσικά προς τέρψιν του ουρανίσκου. Την ίδια στιγμή είναι άκρως χορταστικά. 

Υπάρχουν πολλές συνταγές που θα βρεις στο ίντερνετ ή σε κάποιο cookbook, αλλά εκείνη με ρικότα, τσένταρ και γραβιέρα είναι από τις πιο επικές που κυκλοφορούν στη γαστρονομική πιάτσα.

Η συνέχεια στο tasty-guide.gr