Cottage cheese, κατίκι, ανθότυρο, τυρί κρέμα. Όποια κι αν είναι η υφή και το στυλ τυριού που προτιμάς, υπάρχει πάντοτε ο καταλληλότερος τρόπος για να το αναδείξεις, να πειραματιστείς και ασφαλώς να το απολαύσεις.
Αν επιθυμείς να παίξεις λίγο διαφορετικά με μία συνταγή που ισορροπεί ανάμεσα στη ζαχαροπλαστική, την παράδοση και την κουζίνα του σήμερα, φτιάξε αυτό το απίθανο αλμυρό cheesecake με γεύση σπανακόπιτα.
Είναι πολύ πιο απλό από όσο πιθανότατα φανταζόσουν.
Η συνέχεια στο tasty-guide.gr.