Λαχταριστές χοιρινές μπριζόλες και τέλειες πορκέτες. Μελωμένα κότσια και γουρ(ου)νοπούλες με τραγανή πέτσα. Πληθωρικά λουκάνικα, πανσέτες και παϊδάκια.

Μία λίστα που δεν τελειώνει ποτέ όταν κάποιος κληθεί να εξερευνήσει τις γευστικές δυνατότητες που προσφέρει το ενδεχομένως πιο δημοφιλές και αγαπητό για τους Έλληνες κρέας. Για να μην αγοράσεις όμως γουρούνι στο σακί, ανακαλύψαμε μία νόστιμη συνταγή για να αξιοποιήσεις άψογα το χοιρινό.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr