Η χοιρινή πανσέτα καλύτερη από ποτέ

Η συνταγή για την απόλυτη εκδοχή ενός εκ των πιο νόστιμων κομματιών του χοιρινού.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 28 Ιουλίου 2020

Αποτελεί ένα από τα πιο οικονομικά κομμάτια του ζώου και ταυτόχρονα μπορεί να μαγειρευτεί με πάρα πολλούς τρόπους: Από ψητό στα κάρβουνα μέχρι σιγομαγειρεμένο στο φούρνο και στη γάστρα. Το αποτέλεσμα είναι πάντοτε γευστικότατα εγγυημένο. Η πανσέτα στα καλύτερά της λοιπόν.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Φαγητό