Σου δίνω λίγα λεπτά να σκεφτείς ποιο είναι εκείνο το γευστικό combo που είναι συνδεδεμένο όσο κανένα άλλο με το ελληνικό καλοκαίρι και κατ' επέκταση με εκείνες τις ταβέρνες των νησιών που όλοι λατρεύουμε. Τέλος χρόνου, απαντώ μόνος μου: Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιπροσωπευτικό των παραπάνω από τα τηγανητά κολοκυθάκια που συνήθως καταφθάνουν στο τραπέζι με χειροποίητο και άκρως δροσερό τζατζίκι για τις απαραίτητες "βούτες".

Στην παρακάτω συνταγή βέβαια πηγαίνουμε το πράγμα μερικά βήματα πιο πέρα, με μία ιδιαίτερη σάλτσα φέτας καθώς και -επίσης τηγανητή- μελιτζάνα. 

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr