Ποιος -και για ποιο λόγο αλήθεια;-  μπορεί να πει όχι σε μία μερίδα καλοτηγανισμένες πατάτες; Οι λόγοι είναι μάλλον προφανείς: Το χρυσαφένιο χρώμα, η υφή και κυρίως η γεύση τους τις καθιστούν καθολικά αναγνωρισμένες στον κόσμο του φαγητού. Όταν δε, πλαισιώνονται με κάποια σάλτσα, το τελικό αποτέλεσμα δέχεται σημαντικό upgrade. 

Αν πάλι θέλεις να αποφύγεις το τηγάνισμα αλλά επιθυμείς να διατηρήσεις την αίσθηση και τη γεύση, λύσεις υπάρχουν.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr