Αποτελούν ένα από τα πιο λατρεμένα θαλασσινά εδέσματα και η αλήθεια είναι πως μπορούν να αξιοποιηθούν με πάρα πολλούς τρόπους: Σε πιλάφι, σε σαγανάκι, με ζυμαρικά ή ακόμη και σε πιο ψαγμένες γαστρονομικές αναζητήσεις όπως σερβιρισμένες σε σαλάτες με κινόα ή σε κάποιο ιδιόμορφο φρικασέ. Οι γαρίδες όμως, ειδικά αν είναι εξαιρετικής ποιότητας, είναι πάντοτε νοστιμότερες ψητές ή, για τους πιο τολμηρούς, τηγανητές.
Τι θα έλεγες λοιπόν να παίξεις κατά αυτόν τον τρόπο στην κουζίνα του σπιτιού σου και μάλιστα να τις περάσεις και σε σουβλάκι;