Όπως και πολλές ακόμη δημοφιλείς συνταγές στον μάταιο τούτο κόσμο, έτσι και το κεμπάπ κατάγεται από την Μέση Ανατολή, με τις ιστορικές ρίζες του να βρίσκονται πίσω στον 10ο αιώνα και τις απαρχές της μεσοποταμικής, περσικής και αραβικής γαστρονομίας.

Θα το συναντήσεις ασφαλώς -όπως συμβαίνει σχεδόν με κάθε έδεσμα- σε εκατοντάδες παραλλαγές. Δοκίμασε και την παρακάτω, με ιδανική αναλογία μοσχαρίσιου/αρνίσιου κιμά και φυσικά μπόλικα μπαχαρικά.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr