3 fun και νόστιμοι τρόποι για να αξιοποιήσεις το μπέικον
Τρία μονοπάτια που θα σε οδηγήσουν στη λεωφόρο της απόλαυσης.
Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να αξιοποιήσεις το θείο δώρο που λέγεται μπέικον. Όλοι άλλωστε γνωρίζουν πως τα πάντα μπορούν να γίνουν νοστιμότερα αν τοποθετήσεις επάνω ή μέσα τους μία ή περισσότερες φέτες (ή και στρώσεις, γιατί όχι;).
Μπορείς να το βάλεις σε σάντουιτς, μπορείς να το φας με το πρωινό, μπορείς να το τοποθετήσεις σε πίτσα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε burger, μπορείς να το εντάξεις ως γαρνιτούρα σε ένα Bloody Mary, μπορείς να το κάνεις ακόμη και μαρμελάδα.

Η λίστα "μπορείς-να-κάνεις-κάτι-με-μπέικον" μοιάζει να μην σταματά ποτέ. To Tasty-guide.gr σου δίνει τρεις διαφορετικές ιδέες για κάτι νόστιμο, έξυπνο και γρήγορο. Μπορείς να τις δεις εδώ, εδώ και εδώ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη Κοντομηνα