Η εύκολη συνταγή για χειροποίητα ζυμαρικά από τον Jamie Oliver

Θα χρειαστείς δύο μόνο υλικά και κανέναν επαγγελματικό εξοπλισμό.

Ο Jamie Oliver επέστρεψε με μία εκπομπή μαγειρικής που φαντάζει ιδιαίτερα χρήσιμη όσο εφαρμόζουμε το self-isolation. Καθώς οι περισσότεροι από εμάς μαγειρεύουμε στα σπίτια μας, αποστολή του διάσημου chef είναι να βεβαιωθεί ότι κάνουμε την καλύτερη δυνατή χρήση των τροφίμων που υπάρχουν στα ντουλάπια της κουζίνας και του ψυγείου μας. Δείχνει επίσης, πώς να φτιάχνουμε εύκολα ζυμαρικά και ψωμί.

Οι συνταγές με δύο υλικά του Jamie είναι ό,τι χρειάζεστε αυτή την περίοδο και δεν απαιτούν επαγγελματικό εξοπλισμό. Αν δεν έχετε ξαναφτιάξει pasta μόνες σας, η συνταγή του Oliver αποτελεί μια καλή αρχή για να ξεκινήσετε. Όπως λέει και ο ίδιος "δεν χρειάζεστε μηχανή για ζυμαρικά, αρκεί ένας πλάστης για ώρα ανάγκης".

Η συνέχεια στο harpersbazaar.gr.


Φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας