Η εύκολη συνταγή για χειροποίητα ζυμαρικά από τον Jamie Oliver

Θα χρειαστείς δύο μόνο υλικά και κανέναν επαγγελματικό εξοπλισμό.

Ο Jamie Oliver επέστρεψε με μία εκπομπή μαγειρικής που φαντάζει ιδιαίτερα χρήσιμη όσο εφαρμόζουμε το self-isolation. Καθώς οι περισσότεροι από εμάς μαγειρεύουμε στα σπίτια μας, αποστολή του διάσημου chef είναι να βεβαιωθεί ότι κάνουμε την καλύτερη δυνατή χρήση των τροφίμων που υπάρχουν στα ντουλάπια της κουζίνας και του ψυγείου μας. Δείχνει επίσης, πώς να φτιάχνουμε εύκολα ζυμαρικά και ψωμί.

Οι συνταγές με δύο υλικά του Jamie είναι ό,τι χρειάζεστε αυτή την περίοδο και δεν απαιτούν επαγγελματικό εξοπλισμό. Αν δεν έχετε ξαναφτιάξει pasta μόνες σας, η συνταγή του Oliver αποτελεί μια καλή αρχή για να ξεκινήσετε. Όπως λέει και ο ίδιος "δεν χρειάζεστε μηχανή για ζυμαρικά, αρκεί ένας πλάστης για ώρα ανάγκης".

Η συνέχεια στο harpersbazaar.gr.


Φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.

Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια

Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Από τους Πεύκους της Ρόδου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Ένα εστιατόριο-διαμάντι σερβίρει για ένα βράδυ στη Γλυφάδα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.