
Η εύκολη συνταγή για χειροποίητα ζυμαρικά από τον Jamie Oliver
Θα χρειαστείς δύο μόνο υλικά και κανέναν επαγγελματικό εξοπλισμό.

Ο Jamie Oliver επέστρεψε με μία εκπομπή μαγειρικής που φαντάζει ιδιαίτερα χρήσιμη όσο εφαρμόζουμε το self-isolation. Καθώς οι περισσότεροι από εμάς μαγειρεύουμε στα σπίτια μας, αποστολή του διάσημου chef είναι να βεβαιωθεί ότι κάνουμε την καλύτερη δυνατή χρήση των τροφίμων που υπάρχουν στα ντουλάπια της κουζίνας και του ψυγείου μας. Δείχνει επίσης, πώς να φτιάχνουμε εύκολα ζυμαρικά και ψωμί.
Οι συνταγές με δύο υλικά του Jamie είναι ό,τι χρειάζεστε αυτή την περίοδο και δεν απαιτούν επαγγελματικό εξοπλισμό. Αν δεν έχετε ξαναφτιάξει pasta μόνες σας, η συνταγή του Oliver αποτελεί μια καλή αρχή για να ξεκινήσετε. Όπως λέει και ο ίδιος "δεν χρειάζεστε μηχανή για ζυμαρικά, αρκεί ένας πλάστης για ώρα ανάγκης".
Η συνέχεια στο harpersbazaar.gr.
Φωτογραφία Getty Images
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα
Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΌλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς
Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο
Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;
Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΑυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα
Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.
Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις
"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.
Γραφει Νικη Κοντομηνα