Μία βόλτα στο γκαράζ της Lady Gaga

Υπάρχουν εκατομμύρια λόγοι για να ασχοληθείς με την Lady Gaga. Η εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων της είναι ένας επιπλέον.

Η Stefani Joanne Angelina Germanotta ή πιο απλά Lady Gaga (που γεννήθηκε μία ημέρα σαν σήμερα, στις 28 Μαρτίου 1986, στη Νέα Υόρκη) είναι γνωστή για πολλούς και προφανείς λόγους: Πολυβραβευμένη και ιδιαίτερη τραγουδίστρια, αξιόλογη ηθοποιός και εκκεντρική όσον αφορά το στυλ της. Ένα από τα λιγότερο γνωστά πράγματα γι' αυτήν είναι η αγάπη που τρέφει για τους 4 τροχούς, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων της, στην οποία συναντά κάποιος από κλασικά αμερικανικά οχήματα μέχρι θαυμάσια κομμάτια της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Lincoln Continental Convertible (1965)

Η 4ης γενιάς Lincoln Continental σχεδιάστηκε από τον Elwood Engel (ο οποίος σχεδίαζε και γυναικεία παπούτσια) και αποτελεί το πρώτο αμερικανικό convertible με 4 πόρτες. Είναι εξοπλισμένη με έναν V8 κινητήρα 7 λίτρων και αναδιπλούμενη οροφή.

Ford F-150 SVT Lightning (1993)

Θα μπορούσες να φανταστείς την Lady Gaga να οδηγά 'αγροτικό', σαν άλλη Ελένη Μενεγάκη; Κι όμως, έχει στην κατοχή της ένας first-gen SVT Lightning της Ford. Πρόκειται για ένα όχημα 240 ίππων, με V8 κινητήρα 5,8 λίτρων και heavy-duty αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η αμερικανική εταιρεία το είχε στη γραμμή παραγωγής της μόλις δύο χρόνια -από το 1993 μέχρι το 1995- και πια έχει τον χαρακτήρα του συλλεκτικού cult οχήματος.

Ford Mustang (1967)

Ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα που οδηγούσε η Lady Gaga, τον καιρό που ήταν ακόμη γνωστή ως Stefani Germanotta και μόλις είχε πάρει το δίπλωμα οδήγησής της. Φυσικά, δεν μιλάμε για ένα τυχαίο αυτοκίνητο αλλά για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και άκρως αμερικανικά muscle cars.

Chevy Nova SS (1969)

Όταν πρόκειται να οδηγήσει, η Lady Gaga έχει επιπλέον την επιλογή ενός τετρατάχυτου κλασικού αμερικανικού αυτοκινήτου που παράλληλα είναι από τα πιο ιδιαίτερα μοντέλα της Chevrolet, που κυριάρχησε πίσω στη δεκαετία του 1960. 

Lamborghini Huracán LP 610-4 coupe (2017)

Κάθε σταρ αυτού του πλανήτη που σέβεται τον εαυτό του έχει μία τέτοια στο γκαράζ του. Το ίδιο ισχύει και για την Lady Gaga. Μάλιστα, το εν λόγω supercar είναι ένα από τα αγαπημένα της καθώς προέρχεται από το ιταλικό brand και η ίδια έχει ιταλικές ρίζες, ενώ οι επιδόσεις του (620 άλογα και τελική ταχύτητα 323 χλμ/ώρα) της επιτρέπουν να ξεφεύγει πιο εύκολα από τους παπαράτσι.

Mercedes W123 300D (1983)

Μόνο respect γι' αυτήν την επιλογή της, καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας πίσω στα τέλη των 70s και στις αρχές των 80s. Πολλά τέτοια αυτοκίνητα έγιναν αργότερα ταξί σε μπόλικες ευρωπαϊκές χώρες, την ίδια στιγμή που είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Η Lady Gaga εισήγαγε μία τέτοια από την Γερμανία.

Μία βόλτα στο γκαράζ της Lady GagaGetty Images

Chevrolet El Camino (1970)

Ακόμη ένα από τα πιο αγαπημένα της αυτοκίνητα, είναι η τρίτη γενιάς, κατάμαυρη και πανέμορφη El Camino των 350 ίππων. Η Lady Gaga μάλιστα έχει φροντίσει να κάνει μερικές τροποποιήσεις (όπως ας πούμε την αφαίρεση των λαβών στις πόρτες και όλα τα logos της εταιρείας) ώστε να φαίνεται όσο πιο απέριττη και κομψή γίνεται.

Στο γκαράζ της Lady Gaga υπάρχουν ακόμη:

  • Ένα Ford Bronco του 1967
  • Μία Rolls-Royce Corniche III του 1990


Διάβασε ακόμη για το γκαράζ του Robert Downey Jr. που θυμίζει εκείνο του Tony Stark, τη συλλογή αυτοκινήτων του Iggy Pop, τη βασίλισσα των 70s Laverda SF750, τα 15 χρόνια της Bugatti Veyron και όλα όσα έμαθε η ζωή στον Stirling Moss.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Διαφανή σπίτια στη φύση, η τάση που βλέπουμε παντού στα σόσιαλ μίντια

Κοστίζουν λιγότερο απ' ό,τι θα περίμενες και διαθέτουν άπλετο φυσικό φως.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Οι πιο ανυπάκουες ράτσες σκύλων, σύμφωνα με τους ειδικούς

Ποιες ράτσες σκύλων είναι πιθανό να παρουσιάσουν επιπλέον προκλήσεις στην εκπαίδευσή τους;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Γιατί χρειαζόμαστε όλοι ψυχοθεραπεία;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι κάνουν ψυχοθεραπεία επειδή δεν κάνουν κάποιοι άλλοι...

Γραφει Γιαννης Σπανος

Κι αν η τεχνητή νοημοσύνη έλυνε τα μυστήρια των ανώτερων μαθηματικών;

Οι περίπλοκοι γρίφοι που συχνά προβληματίζουν ακόμη και τα πιο έξυπνα μυαλά στον κόσμο ίσως βρήκαν τον "μάστορά" τους.

Γραφει Παυλος Κρουστης