Οι κορυφαίες fitness influencers του OnlyFans

Τα πιο καλογυμνασμένα κορίτσια των social media συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Σε περίπτωση που ακόμη δεν γνωρίζεις τι είναι το OnlyFans, μάθε πως πρόκειται για έναν διαδικτυακό τόπο αλλά κυρίως έναν πολύ καλό τρόπο ώστε οι celebrities να 'εξαργυρώσουν' την επιτυχία τους στο Instagram. Πιο απλά, ένα κοινωνικό δίκτυο που δε φοβάται να παραδεχθεί ότι δεν απέχει πολύ από τη soft πορνογραφία. Ίσως, τελικά, αυτό να μην είναι και τόσο κακό αν δεν υπήρχε όλη αυτή η λογική της μαγικής κλειδαρότρυπας που οδηγεί στα άδυτα της κρεβατοκάμαρας των διάσημων.

Αρχικά, ξεκίνησε ως ένα μη ρυθμιζόμενο καταφύγιο για δημιουργούς περιεχομένου για ενήλικες (ναι, για ροζ content μιλάμε) αλλά εν τέλει εξελίχθηκε σε εξαιρετικά δημοφιλή προορισμό για καλλιτέχνες, μοντέλα και influencers, που πια βγάζουν καλό μεροκάματο μέσω αυτού.

> Διάβασε ακόμη: Το ιδιαίτερο φαινόμενο Mia Khalifa

Σε αυτό, μπορείς να δεις πολλά - επί πληρωμή πάντοτε. Ανάμεσά τους και κάποια εξαιρετικά γυμνασμένα όσο και σέξι κορίτσια που αποδεικνύουν και με το παραπάνω πως την ιδρώνουν τη φανέλα. Κορίτσια όπως τα παρακάτω.

Ana Cheri

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnaCherí (@anacheri)

Με 12.500.000 followers στο Instagram, η Ana Cheri φροντίζει εκτός των άλλων να συγκεντρώνει μέσω του OnlyFans χρήματα για διάφορους οργανισμούς που άπτονται του fitness.

Kiera Bernier

H Kiera Bernier είναι ένα κορίτσι που έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με πολλά σπορ, ανάμεσα στα οποία το βόλεϊ, η συγχρονισμένη κολύμβηση, ο χορός και το snowboard. Όσο τα γυμναστήρια μένουν κλειστά βρίσκει παρηγοριά στο OnlyFans.

Holly Barker

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και τις σπουδές της στα Οικονομικά μαζί με το πάθος της για το fitness, η Holly Barker έχει κατορθώσει τα τελευταία χρόνια να ανοίξει 5 γυμναστήρια και ένα spa.

Alex Mara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mara (@alexxmara)

H Alex Mara είναι ένα πραγματικά πολυάσχολο κορίτσι που δηλώνει μοντέλο, personal trainer, developer και food photographer. Δεν χρησιμοποιεί το OnlyFans μόνο για να ανεβάζει οπτικό υλικό της με ελάχιστα ρούχα αλλά και για να δίνει προγράμματα προπόνησης, διατροφικά tips και συμβουλές well-being.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου