Ενδεχομένως το όνομα της Paige Spiranac να μην το έχεις ακούσει ποτέ πριν στη ζωή σου ή κάπου, κάποτε να το έχει πάρει αμυδρά το πανέμορφο ροζ αυτάκι σου. Όπως επίσης και να μην έχεις ασχοληθεί ποτέ σοβαρά με το γκολφ. Τώρα, μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο και στις παρακάτω γραμμές -αλλά κυρίως, εικόνες- θα καταλάβεις το γιατί.

Από τα golf courses στο Instagram

Η εντυπωσιακή 28χρονη Αμερικανίδα είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες αθλήτριες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, κι αυτό γιατί όχι μόνο φαίνεται πως διαθέτει αρκετό ταλέντο στο γκολφ (παρότι αποσύρθηκε από το επαγγελματικό εδώ και λίγο καιρό αλλά εξακολουθεί να παίζει σε διάφορα events, κυρίως φιλανθρωπικού χαρακτήρα), αλλά επίσης συνηθίζει να αγωνίζεται με λίγο πιο αποκαλυπτικά ρούχα από όσο χρειάζεται στα courts. Τόσο, που η Ladies Professional Golf Association αναγκάστηκε να αλλάξει πριν μερικά χρόνια το dress code για τους αγώνες.

Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε καθόλου την Paige να γίνει σταρ στο Instagram, με περισσότερους από 3.000.000 ανθρώπους να την ακολουθούν. Κι ας μην έχουν ιδέα από γκολφ.

Ας μιλήσει το Instagram


Διάβασε ακόμη για την Olivia Culpo που αγαπά το καλοκαίρι όσο και το Instagram, το supermodel της διπλανής πόρτας Abby Neff, τη νέα Tokyo του Netflix Elena Kampouris και την Mel Jarnson, το νέο μας κόλλημα που έρχεται από το Mortal Kombat.