Κατά καιρούς έχουμε εκθειάσει την απίστευτη εξωτερική εμφάνισή της, αλλά τελικά ποτέ δε θα σταματήσουμε να εντυπωσιαζόμαστε από αυτήν, ειδικά όταν μας τροφοδοτεί με νέο υλικό. Ο λόγος για τη Halle Berry, η οποία φρόντισε να μας θυμίσει με το μπικίνι της στο Instagram ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Η 54χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το μαγιώ της ξαπλωμένη στην άμμο σε μία παραλία αγνώστων στοιχείων για τους ευνόητους λόγους. 

"Αν περιέχει ένα μπικίνι, η απάντησή μου πάντα είναι ναι παρακαλώ", έγραψε περιχαρής στη λεζάντα, δείχνοντας να απολαμβάνει τη στιγμή. 

H ανταπόκριση από τους 'φίλους' της

Όπως ήταν αναμενόμενο στο μεταξύ, ένα σωρό φίλοι της διάσημοι έσπευσαν να αφήσουν τα σχόλιά τους κάτω από τη λήψη, μεταξύ των οποίων ο Jamie Foxx και η Juliane Moore: "Σταμάτα. Με σκοτώνεις", της σχολίασε η τελευταία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοσίευση έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 174.000 likes, οπότε μάλλον καταλαβαίνετε τι θέλουμε να πούμε. Μάλιστα, έχει ξεπεράσει ακόμη και το πολυσυζητημένο post, στο οποίο αντάλλασσε ένα φιλί με το σύντροφό της και κάτοχο Grammy, μουσικό Van Hunt. 

Η εξωπραγματική φυσική κατάσταση της ηθοποιού πάντως, είναι αποτέλεσμα ενός συνεχούς 'ταξιδιού' γυμναστικής. Όπως σημειώνει η New York Post, η Berry αποκάλυψε ότι απέκτησε τόσο έντονα σχηματισμένους κοιλιακούς για πρώτη φορά στη ζωή της, μόλις πριν από δύο χρόνια, σε ηλικία 52 ετών. Όσο για το αγαπημένο της σπορ, αυτό δεν είναι άλλο από το kick boxing.