Νέο, γεμάτο αδρεναλίνη, trailer για το John Wick 3: Parabellum

Όλοι περιμένουν τον John Wick, όπως αναφέρει και το motto.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 22 Μαρτίου 2019

Δίχως δεύτερη σκέψη, το John Wick είναι ένα από τα κορυφαία, αν όχι το κορυφαίο, action sagas των τελευταίων ετών. Αυτό που ξεκίνησε σαν μία ακόμη ταινία δράσης με τον Keanu Reeves εξελίχθηκε σε κάτι που επαναπροσδιόρισε όλο το είδος, με γρήγορες ακολουθίες σκηνών και καταιγιστικές αλληλουχίες γεγονότων (ξύλο, καταδιώξεις και πιστολίδι είναι περιττό να αναφερθούν) εντός ενός γενικότερα άψογα διαμορφωμένου πλαισίου. Το sequel της πρώτης ταινίας έκανε θραύση στο box office και ως εκ τούτου, ακολουθεί το τρίτο μέρος, που φέρει τον τίτλο Parabellum και αναμένεται στα μέσα Μαΐου στους κινηματογράφους. 

Εν αντιθέσει με το πρώτο trailer, όπου το κεντρικό motto ήταν το "Si vis pacem, para bellum" ("αν θέλεις ειρήνη, πρέπει να προετοιμαστείς για πόλεμο"), εδώ υπάρχει το πιο λιτό και περιεκτικό "Everybody is waiting for John Wick".

Η ιστορία συνεχίζεται από εκεί που τελείωσε η δεύτερη ταινία: Ο χαρακτήρας του Keanu Reeves βρίσκεται κυνηγημένος, αφού σκότωσε ένα μέλος της μαφίας (ή πιο ορθά του εγκληματικού συνδικάτου High Table), με μία επικήρυξη ύψους $14.000.000 να υπάρχει για το κεφάλι του. Κάτι που ασφαλώς προσελκύει το ενδιαφέρον μερικών εκ των πιο επικίνδυνων δολοφόνων. Εκτός από τον Reeves πρωταγωνιστούν ακόμη οι Halle Berry, Ian McShane, Anjelica Huston, Laurence Fishburne, Asia Kate Dillon, Jason Mantzoukas, Tiger Hu Chen και Ruby Rose, με τον Chad Stahelski να βάζει τη σκηνοθετική σφραγίδα (όπως και στις προηγούμενες δύο ταινίες). 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Alex Honnold: Solo στον βράχο

Ο 34χρονος Αμερικανός που νίκησε το El Capitan, τον φόβο και τον τρόμο κάθε αθλητή του free solo, ήταν η αφορμή για ένα από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ της τελευταίας δεκαετίας.

Τα αληθινά πρόσωπα του Once Upon a Time in Hollywood

Ένας συνοπτικός οδηγός για τους πολλούς χαρακτήρες της νέας ταινίας του Quentin Tarantino.