Ακριβώς πίσω από Το Παιχνίδι του Καλαμαριού στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς επιλογές του ελληνικού Netflix αυτή τη στιγμή συναντά κανείς το Army of Thieves. Η ταινία του Matthias Schweighöfer αποτελεί το prequel του Army of the Dead του Zack Snyder και σε αυτήν ξεχωρίζει μεταξύ άλλων η Nathalie Emmanuel ως Gwendoline. 

Ένας άλλος χαρακτήρας

Ο ρόλος της 32χρονης Αγγλίδας ηθοποιού στο Army of Thieves δε θυμίζει σε τίποτα εκείνον της πιστή ακολούθου της Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) στο Game of Thrones. 

"Υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες χαρές μου να υποδύομαι τη Μισάντεϊ του Νάαθ. Την ήσυχη και ευγενική ακόλουθο. Μία πανέξυπνη γυναίκα που ξεπέρασε τόσα πολλά βάσανα και βρήκε τον εαυτό της, τη φωνή της και τη μοναδική της αγάπη. Αντιπροσώπευσε τόσα πολλά για μένα, προσωπικά, που δεν έχω καμία άλλη επιλογή από το να κουβαλάω τα πράγματα που με δίδαξε στην υπόλοιπη ζωή μου" έγραφε μεταξύ άλλων στο αποχαιρετιστήριο ποστ της για την πάλαι ποτέ δημοφιλή σειρά.

Και έκτοτε, πήρε την κατάσταση στα χέρια της, βλέποντας την καριέρα της να εκτοξεύεται. Πλέον τη συναντάμε σε πολύ πιο δυναμικούς ρόλους, που συνδυαστικά με το γοητευτικό παρουσιαστικό της (με έντονα τα εξωτικά στοιχεία λόγω και της μακρινής καταγωγής της από την Καραϊβική), την καθιστούν μία από τις πιο ποθητές γυναίκες στον κόσμο του θεάματος σήμερα.

> Διάβασε ακόμη: Robin Wright, a woman we love

Δεν μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα -και δε χρειάζεται άλλωστε- πέραν του ότι εξελίσσεται σε μία Woman We Love.