Τα ζόμπι καταλαμβάνουν το Λας Βέγκας στο Army of the Dead

Πρώτο teaser για τη νέα ταινία του Zack Snyder που έρχεται στο Netflix.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 26 Φεβρουαρίου 2021

Σε περίπτωση που αναρωτιόσουν ποιο είναι το επόμενο big-budget action project του Netflix, τότε η απάντηση έρχεται με τον Army of the Dead του Zack Snyder, που καταφθάνει προσεχώς στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming. Τι ακριβώς θα συμβεί σε αυτό; Φαντάσου ένα κλασικό heist movie που συναντά το saga των ζόμπι. 

Η πλοκή είναι εξαιρετικά απλή και ακολουθεί μία ομάδα μισθοφόρων, που μετά από μία επίθεση ζωντανών-νεκρών στο Λας Βέγκας, παίρνει το απόλυτο ρίσκο και εισέρχεται στη ζώνη καραντίνας, για να επιχειρήσει τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ. Καλά θα πάει αυτό.

Στο Army of the Dead πρωταγωνιστούν οι Dave Bautista, Hiroyuki Sanada, Ella Purnell, Garret Dillahunt, Ana de la Reguera, Nora Arnezeder, Samantha Win, Theo Rossi, Michael Cassidy και Omari Hardwick.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.