Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ακούγονται όλα τα κλισέ του στυλ "το μήλο κάτω απ᾽τη μηλιά, κατά μάνα κατά κύρη (στην προκειμένη περίπτωση κόρη)" και άλλα πολλά. Σίγουρα τα παραπάνω επιβεβαιώνει στο 100% η Kaia Gerber που τα τελευταία 4 χρόνια ως επαγγελματίας μοντέλο δείχνει να είναι άξια συνεχίστρια της ολόιδιας -και supermodel- μητέρας της, Cindy Crawford.

Παρεμπιπτόντως, αν ξέχασες την πραγματικά απίστευτη ομοιότητα μάνας και κόρης, φρόντισαν να μας τη θυμίσουν σε πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση.


Στο παρελθόν οι δυο τους έχουν κάνει κοινές καμπάνιες για τα ρολόγια Omega, ενώ επίσης έχουν ποζάρει μαζί και σε τρία εξώφυλλα της Vogue. Όπως και να έχει, το dna φυγείν αδύνατον, καθώς η Gerber στην παρούσα φάση αποτελεί ενδεχομένως το πιο περιζήτητο μοντέλο στη βιομηχανία της μόδας.

 

Η εντυπωσιακή, ανοδική πορεία

Ουσιαστικά η κούρσα για την Kaia ξεκίνησε το 2017, με το ντεμπούτο της στην πασαρέλα για τη συλλογή Calvin Klein με την υπογραφή του Raf Simons. Ύστερα, ακολούθησε η Spring Fashion Week του 2018, κατά την οποία δεν υπήρξε επίδειξη στην οποία δε συμμετείχε. Σημείωσε: Marc Jacobs, Burberry, Alexander Wang, Prada, Chanel, Fendi, Miu Miu, Max Mara, Givenchy, Bottega Veneta, Stella McCartney, Isabel Marrant, Chloé, Michael Kors, Moncler, Tom Ford, Salvatore Ferragamo, Lanvin, Anna Sui, Moschino, Saint Laurent, Alexander McQueen, Valentino και Versace μεταξύ άλλων - ναι, τα ονόματα είναι περισσότερα. 

Σειρά πήραν εξώφυλλα, editorials και "χρυσές" καμπάνιες εκατομμυρίων, ενώ στην παρούσα φάση είναι το πρόσωπο της Celine και "αγαπά" τα αρώματα του Marc Jacobs.


Φυσικά, δε θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετική και στην πασαρέλα, για την οποία φημίζεται τόσα χρόνια η μητέρα της. Δεν είναι τυχαίο ότι από το 2017 μέχρι και σήμερα είναι παρούσα σε κάθε μεγάλο fashion event.

Ευτυχώς, η 20χρονη Kaia δείχνει να μην επηρεάζεται από συγκρίσεις και έχει όλο το χρόνο μπροστά της για να καταρρίψει κάθε προκατάληψη που κουβαλάει ο καθένας για εκείνη, μόνο μέσα από το αποτέλεσμα της δουλειάς της. Go Kaia!