Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη Nicole Shanahan

Ποια είναι η γυναίκα που φέρεται να δημιούργησε το διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα σε Tesla και Google;

Δεν έφτανε στον Elon Musk το γεγονός ότι έπρεπε να επιστρατεύσει όλη τη νομική του ομάδα στην κόντρα με το Twitter, τώρα καλείται και να αντιμετωπίσει και τα κακόβουλα -όπως φαίνεται- ρεπορτάζ της Wall Street Journal που τον θέλουν να είχε συνάψει σχέση με τη Nicole Shanahan, τη μέχρι πρότινος σύζυγο του συνιδρυτή της Google, Sergey Brin

O CEO της Tesla χαρακτήρισε "εντελώς μ@#%@##" το δημοσίευμα της Wall Street Journal που τον έβαλε στο στόχαστρο για τη δήθεν σχέση του με την σύζυγο του Sergey Brin. Θεωρεί ότι η εφημερίδα ήθελε να χτυπήσει με αυτόν τον τρόπο την εταιρία του και ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται μεαζί του. Μάλιστα, το 2018 η WSJ είχε υποστηρίξει ότι ο Musk επρόκειτο να συλληφθεί από το FBI. 

O Elon Musk που λίγες μέρες πριν βρέθηκε στην Ελλάδα για διακοπές, πόσταρε στη συνέχεια φωτογραφία του μαζί με τον Sergey Brin, με τον οποίο είναι καλοί φίλοι και ανέφερε ότι έχει δει 2-3 φορές στη ζωή του την Shanahan και αυτές σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ποια είναι όμως η Nicole Shanahan που έχει καταφέρει να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας;

Ποια είναι η Nicole Shanahan;

Επιχειρηματίας και δικηγόρος από τη Silicon Valley, η Nicole Shanahan είναι η εν διαστάσει σύζυγος του συνιδρυτή της Google και δισεκατομμυριούχου Sergey Brin, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητά 1 δισ. δολάρια για τον χωρισμό τους. Ήταν γνωστή για την ίδρυση της ClearAccessIP, μιας εταιρείας λογισμικού που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για τη διαχείριση πατεντών, προτού βρεθεί στο επίκεντρο του φερόμενου ως ερωτικού τριγώνου στο οποίο εμπλέκονται δύο από τους πλουσιότερους άνδρες στον κόσμο. 

> Διάβασε ακόμη: Η σχεδόν κινηματογραφική ζωή του Elon Musk

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το 2019 η Shanahan δημιούργησε το δικό της ίδρυμα, το Bia-Echo και δέσμευσε 100 εκατ. δολάρια για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης. Το εν λόγω ίδρυμα προωθεί επίσης τη βιωσιμότητα και υποστηρίζει την έρευνα σχετικά με την αναπαραγωγική διάρκεια ζωής και τη γονιμότητα μεταξύ των γυναικών που έχουν περάσει την ηλικία των 30. 

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη Nicole ShanahanStefanie Keenan/Getty Images for Academy Museum of Motion Pictures

"Όπως πολλές γυναίκες που δεν είναι αρκετά έτοιμες να δημιουργήσουν οικογένεια στις αρχές της δεκαετίας των 30, αποφάσισα, ή έτσι νόμιζα τότε, να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να καταψύξω ωάρια. Ωστόσο, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες για τη δημιουργία εμβρύων και τρεις δεκάδες επισκέψεις σε κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης σε όλη την περιοχή του Bay Area, έμαθα ότι δεν ήμουν ούτε κατά διάνοια τόσο ακλόνητη όσο νόμιζα", είχε δηλώσει η ίδια στη New York Post. 

Η Shanahan ενσαρκώνει το American Dream, αφού οι γονείς της ήταν κινέζοι μετανάστες με την μητέρα της να εργάζεται ως καμαριέρα. Πήρε πτυχίο στα οικονομικά, στις ασιατικές σπουδές και στα κινέζικα μανδαρινικά από το Πανεπιστήμιο Puget Sound στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Σάντα Κλάρα με πτυχίο νομικής, ενώ κατά τη διάρκεια της φοίτησής της εκεί πέρασε επίσης ένα εξάμηνο σπουδών στο εξωτερικό στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης. Το 2015 κατά τη διάρκεια μαθήματος γιόγκα γνωρίστηκε με τον Brin και το 2018 απέκτησαν μια κόρη. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου