Το πεδίο στα social media μπορεί σιγά σιγά να αλλάζει και όλοι & όλες να κατευθύνονται αργά ή γρήγορα στο TikTok, όμως το Instagram παραμένει ακόμα ο "Βασιλιάς" των σέξι φωτογραφιών. Το Onlyfans έρχεται και αυτό με γοργούς ρυθμούς με ολοένα και περισσότερα μοντέλα να ανοίγουν λογαριασμό για να πετύχουν ένα έξτρα εισόδημα, οπότε σήμερα σου προτείνουμε 7 προφίλ στο Instagram που άνετα θα έκαναν καριέρα στο OnlyFans. Μπόνους; Μερικά μοντέλα έχουν κι από αυτό!

Anllela Sagra 

Η Anllela Sagra είναι κολομβιανό μοντέλο, bodybuilder και influencer. Η 29χρονη είναι διάσημη για τη δραστηριότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μοιράζεται συμβουλές γυμναστικής και μετρά 14.3 εκατομμύρια followers.

> Διάβασε ακόμη: Από πού μας ήρθες Elena Rybakina;

Έχει επίσης προφίλ στο Onlyfans, σε περίπτωση που αναρωτιέσαι.

Stephany Gonzalez

Σταρ του Instagram και μοντέλο, η Stephany είναι γνωστή τόσο για τα βίντεο γυμναστικής της, όσο και για εκείνα με τον χορό. Ξεκίνησε να δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram τον Ιούλιο του 2013 και σήμερα μπορεί να πει ότι αυτή ειναι η δουλειά της, έχοντας περισσότερους από 3 εκατομμύρια followers.

Sara Orrego

Κολομβιανό μοντέλο που έχει πάνω από 2,1 εκατομμύρια followers στον ομώνυμο λογαριασμό της στο Instagram. Συνήθως δημοσιεύει φωτογραφίες από διάφορες φωτογραφήσεις και από την καθημερινή της ζωή.

> Διάβασε ακόμη: Το αβάσταχτο sexyness της Heidi Klum

Alejandra Estefania

Δικηγόρος από το Γκουαναχουάτο που ζει στην Πόλη του Μεξικού. Όπως θα διαπιστώσετε, λατρεύει την άσκηση και έχει υπάρξει δασκάλα και αγωνίστρια του Tae Kwon Do. Η μεγαλύτερη ικανοποίησή της είναι να εμπνέει άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Tatiana Girardi

Κολομβιανό μοντέλο γυμναστικής που έκανε αίσθηση στο Instagram με περισσότερους από 2 εκατομμύρια followers. Έχει γίνει διάσημη από τους αγώνες Arnold Classic στη Βραζιλία, Mr. Olympia στο Λας Βέγκας και Expofitness στην Κολομβία.

Cata Vallejos

Μοντέλο από τη Χιλή, νικήτρια του διαγωνισμού Miss ATP το 2009. Είχε επίσης έναν δευτερεύοντα ρόλο στη σαπουνόπερα Témpano (2011) και ήταν μέλος του καστ της σειράς Aquí mando yo (2011-2012), η τελευταία από τις οποίες έλαβε επιτυχημένη τηλεθέαση. Από τότε όλα πήγαν καλά για την Cata που δημοσιεύει απλές, αλλά σέξι φωτογραφίες.

Jenn Muriel

Κολομβιανό μοντέλο και influencer. Έχει αποκτήσει πάνω από 5 εκατομμύρια followers στο λογαριασμό της στο Instagram jennmuriel. Συνεργάστηκε με ένα καταφύγιο ζώων στην Κολομβία για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων. Η Jenn έχει επίσης προφίλ στο Onlyfans.
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.