Όλοι μιλούν για τη Sumner Stroh και την απιστία του Adam Levine

Ένα βίντεο στο TikTok από την Sumner Stroh ήταν αρκετό για να φέρει τον κακό χαμό στο σπιτικό των Levine.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 21 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Adam LeVine βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ξανά στη δημοσιότητα, αυτήν τη φορά όχι για καλό. Λίγο καιρό αφού έγινε γνωστό πως θα αποκτήσει και τρίτο παιδί με την σύζυγό του, Behati Prinsloo, μία καταγγελία ήρθε να ταράξει την ήσυχη οικογενειακή του ζωή. Μια 23χρονη Τεξανή τον κατηγόρησε, παραθέτοντας και σχετικά ντοκουμέντα, ότι είχε συνάψει σχέση μαζί της, την περίοδο που έμεινε έγκυος η γυναίκα του. Ο λόγος για την Sumner Stroh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sumner Stroh (@sumnerstroh)

Ποιο είναι το μοντέλο του Instagram;

Η Stroh γεννήθηκε στο Χιούστον του Τέξας, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Facebook, και φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν, όπου σπούδασε επιχειρήσεις και διαφήμιση από το 2016 έως το 2020, σύμφωνα με το LinkedIn της.

Τώρα εργάζεται ως υπεύθυνη μάρκετινγκ, πέρα από το μόντελινγκ και την επιρροή στο Instagram, όπου έχει περισσότερους από 370.000 followers. Εκπροσωπείται από το πρακτορείο Verge, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας, ενώ έχει επίσης παρουσία στο YouTube, το TikTok και το OnlyFans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sumner Stroh (@sumnerstroh)

Το χρονικό

Το μοντέλο κατηγόρησε τον Adam Levine ότι απάτησε την έγκυο σύζυγό του, Behati Prinsloo, μαζί της. Η 23χρονη από το Τέξας μοιράστηκε screenshots από μια συνομιλία που φέρεται να είχε με τον frontman των Maroon 5, μέσω Instagram σε ένα βίντεο στο TikTok που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, το οποίο έκτοτε έχει γίνει viral.

@sumnerstroh

embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen

♬ original sound - Sumner Stroh

Ο Levine αρνήθηκε γρήγορα τις κατηγορίες της Stroh, αλλά παραδέχτηκε ότι "ξεπέρασε τα όρια" μιλώντας μαζί της μέσω των social media. Στο εκρηκτικό της βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 15 εκατομμύρια φορές, η Stroh ισχυρίστηκε ότι "χειραγωγήθηκε" από τον κροίσο του "Wake Up Call". "Ουσιαστικά, είχα σχέση με έναν άνδρα που είναι παντρεμένος με ένα μοντέλο της Victoria's Secret. Εκείνη την εποχή, ήμουν νέα, ήμουν αφελής και, ειλικρινά, αισθάνομαι ότι με εκμεταλλεύονται", ξεκίνησε. "Δεν ήμουν στη "σκηνή" όπως είμαι τώρα, οπότε σίγουρα χειραγωγήθηκα πολύ εύκολα".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sumner Stroh (@sumnerstroh)

Η Stroh συνέχισε: "Είμαι σίγουρη ότι ξέρετε ποιος είναι ο Adam Levine. Αλλά, ο Adam και εγώ βλεπόμασταν για περίπου ένα χρόνο. Αφού σταμάτησα να του μιλάω για μια περίοδο μηνών, έτσι επέστρεψε στη ζωή μου". Στη συνέχεια έδειξε ένα screenshot από ένα DM στο Instagram που φέρεται να της έστειλε ο Levine τον Ιούνιο. "Εντάξει, σοβαρή ερώτηση. Θα αποκτήσω άλλο ένα μωρό και αν είναι  αγόρι θέλω πραγματικά να το ονομάσω Sumner. Είσαι εντάξει με αυτό; DEAD serious", έγραφε το μήνυμα, αναφερόμενο στο μωρό που περιμένει με την Prinsloo.

Σε ένα άλλο μήνυμα, ο νικητής του Grammy φέρεται να έγραψε: "Είναι πραγματικά εξωπραγματικό το πόσο καυτή είσαι. Σαν να μου τρελαίνει το μυαλό". Ένα επιπλέον DM που φέρεται να έστειλε ο τραγουδιστής του "She Will Be Loved" έγραφε: "Είσαι 50 φορές πιο καυτή από κοντά. Το ίδιο και εγώ."

Πότε έλαβε χώρα η υποτιθέμενη σχέση;

Η Stroh ισχυρίστηκε αποκλειστικά στο Page Six ότι η σχέση της με τον Levine έλαβε χώρα "πέρυσι", όταν "αποφοίτησε από το κολέγιο". Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι εκείνη και ο Levine έβγαιναν ραντεβού για "περίπου ένα χρόνο" και ότι εκείνος επέστρεψε στη ζωή της μήνες αργότερα, όταν ρώτησε για το αν θα έδινε το όνομά της στο επόμενο παιδί του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sumner Stroh (@sumnerstroh)

Η απάντηση του LeVine

Ο τραγουδιστής των Maroon 5 απάντησε δημοσίως στους ισχυρισμούς στο Instagram Story του την Τρίτη. "Χρησιμοποίησα κακή κρίση όταν μίλησα με οποιονδήποτε άλλον εκτός από τη σύζυγό μου με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ είδος φλερτ", ξεκίνησε τη δήλωσή του. "Δεν είχα σχέση, ωστόσο, ξεπέρασα τα όρια κατά τη διάρκεια μιας λυπηρής περιόδου της ζωής μου".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sumner Stroh (@sumnerstroh)

Ο Levine είπε ότι οι αλληλεπιδράσεις του "σε ορισμένες περιπτώσεις" έγιναν "ανάρμοστες". "Το αντιμετώπισα αυτό και έκανα προληπτικά βήματα για να το διορθώσω με την οικογένειά μου", συνέχισε. "Η σύζυγός μου και η οικογένειά μου είναι το μόνο που με ενδιαφέρει σε αυτόν τον κόσμο. Το να είμαι τόσο αφελής και ανόητος ώστε να διακινδυνεύσω το μόνο πράγμα που πραγματικά έχει σημασία για μένα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσα να κάνω ποτέ. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε και θα το ξεπεράσουμε μαζί." Ο Levine είναι παντρεμένος με την Prinsloo, 34 ετών, από τον Ιούλιο του 2014 και σήμερα περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου