Alicia Hannah-Kim, καλώς ήρθες στο Cobra Kai

Ένα πρέπον καλωσόρισμα στο νέο badass crush μας που ξέρει καράτε.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 13 Σεπτεμβρίου 2022

Η 5η σεζόν του Cobra Kai στριμάρει ήδη στο Netflix και αν μια νέα παρουσία έχει χτυπήσει τις περισσότερες αναζητήσεις στο διαδίκτυο είναι εκείνη της Kim Da-Eun ή κατά τον κόσμο Alicia Hannah-Kim.

Η 35χρονη Αυστραλή (γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου του 1987) με ασιατικές ρίζες μπορεί τώρα να παίρνει τον πρώτο της σχετικά μεγάλο ρόλο, είναι όμως λογικό να σου φανεί γνωστή φυσιογνωμία.

Πού έχει εμφανιστεί

Η Kim Da-Eun προσλαμβάνεται ως sensei στο ντότζο Cobra Kai, από τον Terry Silver (Thomas Ian Griffith). Όπως και ο Terry, είναι μια καθηγήτρια που δεν έχει καμία λογική και πιστεύει ότι ο πόνος είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσει στους ανθρώπους. Την υποδύεται η Alicia Hannah-Kim, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Πριν από το Cobra Kai η Hannah-Kim είχε προλάβει να εμφανιστεί μεταξύ άλλων τόσο στο Grey's Anatomy, όσο και το Two and a Half Men, έχοντας αποκτήσει το κοινό της. Τον πρώτο της μεγάλο ρόλο εξασφάλισε πίσω στο 2003, στη σειρά White Collar Blue.

> Διάβασε ακόμη: Peyton List, η media darling του Cobra Kai

Στο Instagram μετρά περισσότερους από 46 χιλιάδες followers αριθμός που όλο και ανεβαίνει μετά από το ντεμπούτο της 5ης σεζόν στο Netflix την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι αυτήν την στιγμή η πιο ζόρικη θηλυκή παρουσία του Cobra Kai και θα θέλαμε τις συμβουλές της από πολύ νωρίτερα στη σειρά, ενδεχομένως στο σωστό ντότζο. 

Η ίδια δηλώνει ότι "είναι τεράστια τιμή και προνόμιο για μένα το να βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο και ακόμη περισσότερο το να γίνομαι εγώ η πρώτη γυναίκα sensei της σειράς. Σημαίνει πραγματικά πολλά για μένα σε προσωπικό επίπεδο γιατί εκπροσωπώ όχι μόνο τις γυναίκες, αλλά πολύ περισσότερο τις Ασιάτισσες".

Σύμφωνα με το IMDb, η Hannah-Kim είναι παντρεμένη από τον Μάιο του 2014 με τον Sebastian Roche. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου