Η χαμένη -γυμνή- υπόσχεση της Ivana Knoll

Η Ivana Knoll προσπάθησε με κάθε τρόπο να τονώσει το ηθικό των Κροατών πριν τον κρίσιμο ημιτελικό με την Αργεντινή, αλλά εν τέλει μείναμε με την όρεξη.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 14 Δεκεμβρίου 2022

Είναι η πιο διάσημη παρουσία που δε σχετίζεται με το ποδόσφαιρο στο Κατάρ και αυτό πιστοποιείται από τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό των ακολούθων της στο Instagram. Η πρώην Μις Κροατία έφτασε στα γήπεδα της Μέσης Ανατολής έχοντας 600.000 followers και θα φύγει από αυτά με περισσότερους από 3 εκατομμύρια (ήδη έχει ξεπεράσει τους 2.7 και αβγατίζουν με γεωμετρική πρόοδο. Βέβαια, η Ivana Knoll πρόλαβε μέσα σε ένα μήνα να κάνει τα πάντα στο Κατάρ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Τσακώθηκε με επιχειρηματίες, έβγαλε σέλφι με θεατές από όλον τον κόσμο, έγινε μια από τις πιο viral παρουσίες και έκανε κι ένα live με τον Piers Morgan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Η υπόσχεση της Knoll που δυστυχώς θα μείνει υπόσχεση

Πριν από τον σπουδαίο ημιτελικό της Κροατίας κόντρα στην Αργεντινή η Knoll ρωτήθηκε τι θα κάνει σε περίπτωση που η χώρα της κατακτήσει το τρόπαιο και η απάντησή της ήταν αφοπλιστική. "Τότε η σημαία θα πέσει" είπε αναφερόμενη στα ρούχα της, που πάντα απεικονίζουν τα χρώματα της σημαίας της Χρβάτσκα. 

Δυστυχώς για το κοινό στο Κατάρ, τους κροάτες διεθνείς και φυσικά όλους εμάς η Αργεντινή δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους της για να ηττηθεί και πλέον η Knoll θα δώσει την τελευταία της παράσταση στον μικρό τελικό το Σάββατο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου