Τα πιο παράξενα και ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί ποτέ στο eBay

Από Gigayacht και γεύμα με τον Warren Buffett έως σπάνια κάρτα του Honus Wagner, στην eBay θα βρεις οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς.

Γράφει: Esquire Editors 02 Οκτωβρίου 2020

Με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων της, η eBay αποκαλύπτει τα πιο παράξενα και ακριβά αντικείμενα που πουλήθηκαν ποτέ στο marketplace. Η παγκόσμια ηγέτιδα στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου μοιράζεται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους καταναλωτές, οι οποίοι μπορούν να ανακαλύψουν μέσα από την πλατφόρμα τα αγαπημένα τους αντικείμενα για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους. Superyachts, αθλητικά αναμνηστικά, κόμικς και πολλά άλλα διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα τιμών και για όλες τις προτιμήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της eBay, μερικά από τα πιο ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί ποτέ μέσα από την πλατφόρμα είναι: ένα Gigayacht, αξίας $168 εκατ., ένα αεροπλάνο Gulfstream II, το οποίο πουλήθηκε στην τιμή των $4.9 εκατ., ένα γεύμα με τον Warren Buffet, αξίας $4.5 εκατ., η μικρή πόλη του Άλμπερτ, αξίας $2.5 εκατ., ένα σπίτι με πολεμικό καταφύγιο, το οποίο αγοράστηκε στην τιμή των $2.1 εκατ., μία κάρτα μπέιζμπολ Honus Wagner, αξίας $1.1 εκατ., μια Ferrari Enzo, αξίας $1 εκατ. και All-Star συλλεκτικά βιβλία κόμικς, αξίας $936,223.

Η συνέχεια στο madamefigaro.gr


φωτογραφία getty images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.