O Αντώνης Κανάκης έχει κάτι να πει για τον 'σάκο' του Πάνου Βλάχου
Στην εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" τοποθετήθηκε για το θέμα που δημιουργήθηκε με πρωταγωνιστές τους Πάνο Βλάχο, Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε.
Για το θέμα που δημιουργήθηκε με πρωταγωνιστές τους Πάνο Βλάχο, Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε μίλησε ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο live που έκανε ο Πάνος Βλάχος στη Θεσσαλονίκη και στον ντόρο που υπήρξε με τον στίχο ενός τραγουδιού του "Μέσα σε έναν σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε". Ο Αντώνης Κανάκης λοιπόν, στήριξε δημόσια τον Πάνο Βλάχο λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο καλλιτέχνης έκανε το αυτονόητο τσουβάλιασμα.
"Πραγματικά έχουμε τρελαθεί με αυτά που γίνονται σε αυτήν τη χώρα. Παρακολουθείς ειδήσεις και εκτός του ότι σου μαυρίζουν την καρδιά, διαπιστώνεις ότι αν συνεχίσουμε έτσι, το Ιράν θα φαντάζει σε λίγο Νέα Υόρκη μπροστά στην Ελλάδα. Τα πράγματα που λέγονται, ο δημόσιος διάλογος, οι απόψεις που ακούγονται στην Βουλή. Τώρα στο παιδί αυτό τον Πάνο Βλάχο, που έβαλε στον ίδιο σακί τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε, που είναι το απόλυτα αυτονόητο τσουβάλιασμα, ότι ο πολιτικός και ο δημοσιογράφος σε αυτήν τη χώρα είναι το ίδιο και το αυτό. Όχι σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι το πιο αυτονόητο τσουβάλιασμα...", ήταν όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης.
Στη συνέχεια μάλιστα, ο ίδιος δε δίστασε να αναφερθεί και στο γεγονός πως ο Άρης Πορτοσάλτε θα κινηθεί νομικά εναντίον του Πάνου Βλάχου τονίζοντας πως η όλη φάση παραπέμπει σε "παλιό καλό Σοβιέτ".
"Θέλουν να κάνουν σε αυτό το παιδί μήνυση γιατί εντάξει έχουν ελέγξει τα πάντα και σιγά σιγά να γίνουν παλιό καλό Σοβιέτ. Έχουν και την ελευθερία του λόγου και της Τέχνης και των τραγουδιών και της σάτιρας και ό,τι θέλεις. Να μην μπορεί να μιλά κανένας σε λίγο. Επειδή είναι μανούλες στο αφήγημα, τώρα όλα τα διαστρεβλώνουν. Το αφήγημα περί σάκου ότι συνεπάγεται ότι είναι…".
Να πέσει το βίντεο:
Αντώνης Κανάκης για Πάνο Βλάχο: Αυτονόητο τσουβάλιασμα Άδωνι και Πορτοσάλτε! - Παλιό Σοβιέτ θέλουν να κάνουν την Ελλάδα! #Βλάχος #RadioArvyla pic.twitter.com/JGsol53F7R
— Οmiros Τ (@omiros21) February 12, 2024
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
H νέα αισθητική της αρρενωπότητας
Ο Dr. Simon Ourian, ο δερματολόγος των stars του Hollywood, μιλά στο Esquire Greece για το σύγχρονο ανδρικό grooming, την αναγεννητική ιατρική και τη διακριτική επιστήμη του να δείχνεις καλύτερος.
Τι να φας πριν την πρωινή γυμναστική
Σου δίνουμε μερικές ιδέες για ελαφρύ πρωινό, που δίνει ενέργεια και βελτιώνει την απόδοση στην προπόνηση.
Τι μας έμαθε ο Rocky Balboa για τη ζωή
Μαθήματα επιμονής, αντοχής και αυτοπεποίθησης που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες.
Αικατερίνη Κουτλή: Η πρωταθλήτρια στίβου και μέλος των adidas Runners Athens στο εξώφυλλο του Shape
Η Αικατερίνη Κουτλή ποζάρει με τα αγαπημένα της adidas items λίγο πριν τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας
Τι πρέπει να προσέξεις μετά το πρώτο τατουάζ
Δεν είναι μόνο το σχέδιο και η εμπειρία. Κομμάτι της είναι και η περιποίηση και πόσο μάλλον όταν αφορά την υγεία σου.
Αυτά είναι τα οφέλη του αυνανισμού-υπάρχουν και είναι πολλά
Ο αυνανισμός είναι φυσιολογικό κομμάτι της σεξουαλικής ζωής και μπορεί να μειώσει το άγχος, να βελτιώσει τον ύπνο και τη διάθεση.
Γραφει Πωλινα Φραγκου
