Η Megan Fox θεωρείται ένα από τα sex symbols του 21ου αιώνα και σίγουρα μία γυναίκα που δεν μπορεί να περάσει σε καμία των περιπτώσεων απαρατήρητη. Οι διαστημικές αναλογίες και τα εξωγήινα μάτια της βοηθούν αρκετά σε αυτό. Εσχάτως απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της σχέσης της με τον Τεξανό ράπερ Machine Gun Kelly. Εμείς ωστόσο θα επικεντρωθούμε σε κάτι διαφορετικό, που δεν είναι άλλο από την καταπληκτική συλλογή αυτοκινήτων που βρίσκονται στο γκαράζ της.

 

 

Όπως θα δεις και παρακάτω, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις γερμανικές εταιρείες και πραγματικά δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση, καθώς όπως και πολλοί άλλοι θέλει να παντρέψει την αξιοπιστία και τις υψηλές επιδόσεις με την απέριττη πολυτέλεια και τη στιβαρότητα στο δρόμο.

BMW Series 5

Συγκεκριμένα, το μοντέλο της Megan Fox είναι η 535d, ένα ιδιαίτερο σχέδιο της BMW που κατασκευάστηκε από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία το 1972. Όπως και πολλά άλλα αμάξια του brand είναι εξοπλισμένο με έναν 3λιτρο κινητήρα που αποδίδει 295 ίππους και 600 Nm ροπής.

> Διάβασε ακόμη: Μία βόλτα στο γκαράζ της Lady Gaga

Mercedes Benz CLS 550 AMG

Το τετράθυρο coupe διαθέτει το αδιαμφισβήτητο στυλ αμαξώματος fastback της γερμανικής εταιρείας και τις υψηλές επιδόσεις της γκάμας CLS-Class: Έχει V8 κινητήρα 469 αλόγων και 699 Nm ροπής, με την τελική της ταχύτητα να φτάνει τα 250 χλμ/ώρα.

> Διάβασε ακόμη: Η εκπληκτική συλλογή αυτοκινήτων του Mauro Icardi

Mercedes-Benz G-Class

Ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα της Megan Fox είναι το off-road G550, που συνηθίζει να οδηγεί αρκετά συχνά. Ο V-8 biturbo κινητήρας των 416 αλόγων, τα 610 Nm ροπής και τα πολλά luxury extras τόσο στο εσωτερικό όσο και στις λειτουργίες του, το έχουν καταστήσει αγαπημένο των celebrities.