Οι οδηγοί της Formula 1 φόρεσαν τις φόρμες τους και πήραν το πιο ψαρωτικό ύφος που μπορεί ο καθένας για να μας χαρίσουν την νέα τηλεοπτική εισαγωγή για τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος, που ξεκινά αυτό το σαββατοκύριακο από την πίστα του Μπαχρέιν. 

Είναι μερικά δευτερόλεπτα που θα μας συνοδεύσουν για τουλάχιστον 23 φορές στις προσεχείς εβδομάδες, της πιο μεγάλης σεζόν στην πρόσφατη ιστορία του σπορ. Αυτό είναι το ελάχιστο, γιατί αν παρακολουθείς και τις κατατακτήριες δοκιμές διπλασιάζεις τον αριθμό που θα δεις το παρακάτω σύντομο video, αλλά αυτό δεν έχει και τόσο σημασία γιατί εμείς εδώ το έχουμε δει ήδη πενήντα φορές, στην μια ώρα που κυκλοφόρησε. 

Οι νέοι 

Τρεις είναι οι οδηγοί που μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία για πρώτη φορά στην καριέρα τους. O Logan Sargeant, ο Nyck De Vries και ο Oscar Piastri δεν έχουν απολαύσει ξανά το προνόμιο να είναι επί μονίμου βάσεως σε μερικά σπίτια, μέσω του τηλεοπτικού δέκτη και προσπάθησαν πολύ να είναι όμορφοι στο φετινό intro. Από την άλλη έχουμε τους παλιούς. Τον Lewis Hamilton που εμφανίζεται αγριεμένος να πάρει πίσω το στέμμα του, τον Charles Leclerc που του είπαν μάλλον πως πρέπει να σαγηνεύσει κάποια κοπέλα στο απέναντι τραπέζι, τον Checo Perez που κάποιος τον διέκοψε από το φαγητό και τον Max Verstappen που είναι έτοιμος να γελάσει αλλά κρατιέται οριακά. 

To video μπορείς να το δεις εδώ στο κανάλι της Formula 1 στο YouTube, αν σε βολεύει καλύτερα. 

H συνέχεια στο TopGear