Μπορεί να μην είμαστε σε ηλικία λυκόπουλων αλλά νιώθουμε παιδιά. Θέλουμε και εμείς να μας φέρει κάτι ο νονός μας και συγκεκριμένα θέλουμε το καλάθι του νονού μας να έχει μέσα αυτά τα αυτοκίνητα -εντάξει και μια λαμπάδα με σοκολατένιο λαγουδάκι να το βάλουμε μέσα στο τσουρέκι.

Ο κάθε ένας από τους συντάκτες του topgeargreece.gr διάλεξε το αυτοκίνητο που θέλει να του φέρει η νονά ή ο νονός του και δραττόμαστε της ευκαιρίας να ζητήσουμε από τον υπουργό Ανάπτυξης το καλάθι του νονού να περιλαμβάνει και αυτοκίνητα. Θέλουμε πολλά ε; Δεν πειράζει εμείς πάντως το ζητήσαμε.

Citroen Ami

Ίσως ο συντάκτης να μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι το αυτοκίνητο θα κρέμεται από την λαμπάδα. Πάντως αυτό είναι και το βασικό του πλεονέκτημα: το Citroen Ami είναι ίσως το καλύτερο πραγματικά μικρό αυτοκίνητο για πόλη και ο επιφανέστερος εκπρόσωπος της ηλεκτρικής, τετράτροχης μικροκινητικότητας.

Dodge Challenger SRT Demon

Από μικρός αυτός ο συντάκτης έβλεπε Dukes και ισχυρίζεται ότι το παρακολουθούσε για τα αυτοκίνητα. Αμφιβάλλουμε. Πάντως ζήτησε από τον νονό του ένα Dodge Challenger SRT Demon γιατί είναι πισωκίνητο με 1.025 ίππους και δεν θα "ισιώνει" πουθενά. Έχει και αλεξίπτωτο.

Η συνέχεια στο TopGear