Η Αθήνα χάρηκε για δύο νύχτες τους Coldplay αλλά εμείς όταν ακούμε το όνομα του βρετανικού συγκροτήματος το μυαλό μας πάει αμέσως στον Guy Berryman. Ποιος είναι αυτός; Είναι ο μπασίστας των Coldplay, που δεν είναι μόνο ταλαντούχος μουσικός αλλά και ένθερμος λάτρης και συλλέκτης αυτοκινήτων με μια εντυπωσιακή συλλογή την οποία ζηλεύουμε όσο δεν πάει.

Όπως θα δείτε τόσο στην αναφορά όσο και στο σχετικό video θα καταλάβετε γιατί ζηλεύουμε. Μεταξύ άλλων έχει την αγωνιστική Alfa Romeo 8C 2300 Monza! Επίσης αυτό που λίγοι ξέρουν είναι ο Berryman εμπλέκεται και στην -πιο premium δεν γίνεται- έκδοση του περιοδικού the road rat. Πατήστε εδώ για να πάρετε μια ιδέα για τι μιλάμε. 

Διαβάστε μια μικρή αναφορά σε κάποια από τα αυτοκίνητα και την ιδιότητα του Berryman ως αυτοκινητάνθρωπου και δείτε το σχετικό video που ακολουθεί. 

Η συνέχεια στο Topgear.gr