Με το Tenet να παίρνει τη μία αναβολή μετά την άλλη λόγω της πανδημικής κρίσης του κορονοϊού -από τις 17 Ιουλίου μετατέθηκε για τις 31 Ιουλίου και εν συνεχεία, για τις 12 Αυγούστου (στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Αυγούστου)-, ο Christopher Nolan κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Άλλωστε, οι προσδοκίες είναι μεγάλες για τη νέα του ταινία, που το Χόλιγουντ ευελπιστεί να φέρει έσοδα στο άνυδρο φετινό καλοκαιρινό box office. Φυσικό και επόμενο λοιπόν ο Βρετανός σκηνοθέτης να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Anne Hathaway στο Variety, αποκάλυψε μία από τις παραξενιές του Nolan, με τον οποίο συνεργάστηκε τελευταία στο φιλμ "Ο σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή".

"Ο Chris απαγορεύει τις καρέκλες. Αν έχεις καρέκλες, οι άνθρωποι θα κάθονται και δεν θα δουλεύουν. Αυτή είναι η λογική του", ανέφερε και συνέχισε: "Κάνει αυτές τις υπέροχες ταινίες και πάντα τις ολοκληρώνει μέσα στον προγραμματισμό και κάτω του προϋπολογισμού. Πιστεύω ότι αυτό μάλλον έχει να κάνει με τις καρέκλες".

Η δήλωση της Hathaway έγινε αμέσως viral στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο το μίσος του Nolan για τις καρέκλες.