Το γυμνό του Chris Evans εναντίον του Donald Trump

Ο Captain America παραδίδει μαθήματα διαδικτυακού marketing μετά το ατύχημά του στο Instagram.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 17 Σεπτεμβρίου 2020

Το μεσημέρι της 14ης Σεπτεμβρίου σήμανε συναγερμός στον κόσμο του διαδικτύου, όταν ο Chris Evans πόσταρε κατά λάθος μία γυμνή φωτογραφία του, στον λογαριασμό του στο Instagram και στο section των stories. Συγκεκριμένα, ο Captain America διέρρευσε λανθασμένα ένα full frontal πλάνο του με κοντινό πλάνο σε ένα πολύ χαρακτηριστικό σημείο του σώματός του. Αν και αντιλήφθηκε άμεσα το λάθος του και κατέβασε το υλικό, η φωτογραφία έγινε viral, με χιλιάδες σχόλια και memes να δημιουργούνται σε ελάχιστα λεπτά, την ίδια στιγμή που το όνομά του εξελίχθηκε σε κορυφαίο trend στο Twitter. 

Ο 39χρονος Αμερικανός ηθοποιός είχε ποστάρει αρχικά ένα βίντεο με την οικογένειά του σε ένα ομαδικό παιχνίδι. Στο τέλος αυτού όμως ακολούθησαν πολλές φωτογραφίες από τη βιβλιοθήκη του iPhone του που προφανώς είχαν επιλεγεί κατά λάθος. Μία από αυτές ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική. Ασφαλώς, ο Cap "πλήρωσε" το λάθος του, όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων στον κόσμο του ίντερνετ, καθώς τα screenshots είχαν ήδη γίνει. Ο ίδιος πάντως, λίγα 24ωρα μετά, αποφάσισε να σπάσει τη διαδικτυακή του σιωπή και να επανέλθει στην επικοινωνία με τους ακολούθους του, μέσω Twitter αυτή τη φορά.

Το tweet του Evans ήταν έξυπνο, απλό και ξεκάθαρο: "Τώρα που έχω την προσοχή σας, ψηφίστε στις 3 Νοεμβρίου". Ο Cap δεν έκανε τίποτα περισσότερα από το να δείξει πόσο cool τύπος είναι, στέλνοντας παράλληλα ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τους εξαιρετικά ζόρικους καιρούς που διανύουμε και ιδιαίτερα για τα όσα λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους μήνες στις ΗΠΑ. Μία καλή κίνηση - και κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει με αυτό. 

Well played Cap.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος