Ο Barack Obama έκανε το ντεμπούτο του στο TikTok

Έτοιμος να ανοίξει ένα ακόμα λογαριασμό στα social media είναι ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος.

Γράφει: Esquire Editors 23 Νοεμβρίου 2020

Το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα TikTok έκανε ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος, Barack Obama, με αφορμή την προώθηση του νέου του βιβλίου A Promised Land.

Ο Obama έκανε την εμφάνισή του σ' ένα video που φιλοξένησε ο λογαριασμός του εκδοτικού οίκου παιδικής κι εφηβικής λογοτεχνίας Penguin Teen και σ' αυτό τον ακούει κανείς να λέει απευθυνόμενους στους νεαρούς σε ηλικία αναγνώστες: "Αυτό το βιβλίο εκφράζει την απεριόριστη ελπίδα που έχω για εσάς. Πάρτε αυτό και δώστε το κάπου αλλού".

Ο Obama στη συνέχεια κάνει μία κίνηση που δείχνει ότι παραδίδει το βιβλίο του σε κάποιον εκτός οθόνης, μία κίνηση βεβαίως που στοχεύει στο να δημιουργήσει challenge στο TikTok,κάτι που έχει ξεκινήσει ήδη ανάμεσα στους χρήστες.

Το A Promised Land είναι το βιβλίο που καταγράφει τα απομνημονεύματά του πρώην Πρόεδρου, από τα όνειρα και τις αναζητήσεις του σε νεαρή ηλικία μέχρι τα χρόνια της προεδρίας.

Από: harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.

Καμία έκπληξη, ο Kanye West ετοιμάζεται να μπει στη βιομηχανία του πορνό

Από ό,τι φαίνεται έχει αφήσει πίσω του τη "θρησκευτική φάση" που περνούσε.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Μία ξεχωριστή Range Rover εμπειρία

Το εμβληματικό brand του σύμπαντος των 4 τροχών παρουσίασε το ​​πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

3 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο LinkedIn για να βρεις δουλειά πιο εύκολα

Οι ειδικοί στην αγορά εργασίας προτείνουν μερικά εύκολα βήματα που μπορείς να κάνεις μέσω του LinkedIn για να βελτιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης