Μπορεί να μην το θυμόμαστε σήμερα, αλλά οι KimYe (δηλ. Kim + Kanye) πίσω στο 2011 έμοιαζαν το τέλειο ζευγάρι. Ο πρωτοπόρος ράπερ και η πασίγνωστη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας που έχει το άγγιγμα του Μίδα έδειχναν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Εύλογα επί μία δεκαετία αποτελούσαν το απόλυτο παράδειγμα του hashtag #couplegoals. Όσο περνούσε ο καιρός όμως, το γυαλί ράγιζε μεταξύ τους ολοένα και περισσότερο, μέχρι που έσπασε εντελώς. Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στη Φλωρεντία, απέκτησε 4 παιδιά, παρουσιάζοντας προς τα έξω μια άτρωτη εικόνα. Παρότι κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ακόμη ανοιχτά για τους λόγους του διαζυγίου, εμείς εντοπίσαμε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις και πρόσωπα που ως ορόσημα, έπαιξαν "διαβρωτικό" ρόλο στη σχέση τους.

Donald Trump, 2016-2018

Ναι αυτός ο τρισκατάρατος, σκόρπισε έριδες μεταξύ τους, έστω και έμμεσα. Κανείς δεν περίμενε, ούτε η Kim ούτε οι fans του, ότι ο Kanye θα υποστήριζε τόσο στην Saint Pablo περιοδεία του την ανοιχτά ρατσιστική καμπάνια του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου. Έκτοτε, συνέχισε να τον στηρίζει ακόμη και μέσω των προσωπικών του προφίλ στα social media, οπότε η διαδικασία του διχασμού ανάμεσα στο ζευγάρι που είχε τόσο διαμετρικά αντίθετες πολιτικές απόψεις μόλις είχε ξεκινήσει. 

Η αμφιλεγόμενη συνέντευξη, 2018 

Όταν αποφάσισε να παραχωρήσει συνέντευξη στο TMZ.com, ο Kanye όχι μόνο δεν ανέτρεψε το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργήσει εναντίον του, αλλά το χειροτέρεψε κιόλας. Το ξέσπασμά του, ήταν πρωτοφανές: "Όταν ακούς για δουλεία που διήρκεσε 400, για 400 χρόνια; Μοιάζει με επιλογή". Στο μεταξύ, φρόντισε αργότερα να ενημερώσει το κοινό για την αντίδραση της συζύγου του μέσω των στίχων του τραγουδιού του, Wouldn't Leave: "Η σύζυγός μου με κάλεσε ουρλιάζοντας 'Θα χάσουμε τα πάντα. Έπρεπε να την ηρεμήσω γιατί δε μπορούσε να αναπνεύσει. Της είπα ότι μπορεί να με αφήσει και να φύγει. Αλλά δεν ήθελε να φύγει".

Η υποστήριξη, 2018

Η Kim συνέχισε να υποστηρίζει τον άντρα της, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ανάμεσα σε όσα είχε αναφέρει τότε ήταν πως τον γνωρίζει καλά και ότι δεν υποστήριζε πραγματικά την πολιτική του Trump, απλώς του άρεσε ως προσωπικότητα. Επίσης, συμπλήρωνε ότι επρόκειτο για μία μάχη του συζύγου της αναφορικά με την ελευθερία της έκφρασης, της σκέψης και της αγάπης. Ένα φωτοστέφανο στην Kim παρακαλώ. 

Η αποκάλυψη, 2020

Ο Kanye West ανακοίνωσε ότι θέλει να διεκδικήσει την προεδρία των Η.Π.Α. και σε δημόσια ομιλία του τοποθετήθηκε εναντίον των αμβλώσεων, αποκαλύπτοντας ότι αρχικά σκέφτονταν με την Kim να διακόψουν την κύηση της πρώτης τους κόρης. Δε χρειάζεται να επισημάνουμε πόσο μπορεί να πλήγωσε αυτό την Kim και τι αντίκτυπο μπορεί να είχε στη North. 

Χριστούγεννα, 2020

To ζευγάρι είχε ψυχρανθεί σχεδόν οριστικά όταν έφτασαν οι γιορτές του 2020. Το κλασικό πάρτι που έκαναν σπίτι δεν έγινε ποτέ, ενώ στο Instagram είδαμε μερικές φωτογραφίες από τις οποίες έλειπε ο Kanye. Όχι τυχαία προφανώς.

Διαζύγιο 2021

Στις 19 Φεβρουαρίου του 2021, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ενός επερχόμενου διαζυγίου, η Kim κατέθεσε και επισήμως την αίτηση. Ουσιαστικά είχαν περάσει χωριστά την πανδημία. Από ό,τι φαίνεται το διαζύγιο πρόκειται να βγει συναινετικό και οι δύο γονείς θα μοιραστούν την κηδεμονία των παιδιών τους.