Καλά βλέπεις, αυτός είναι ο Jared Leto

H ταινία House of Gucci προφανέστατα διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα ενδυματολόγων και make up artists.

Για μια ταινία που δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους επτά μήνες, έχουμε ήδη δει αρκετό υλικό. Το σενάριο του House of Gucci (Adam Driver, Lady Gaga, Jared Leto στους πρωταγωνιστικούς ρόλους) πραγματεύεται την αληθινή ιστορία ενός εγκλήματος, που αφηγείται το ομώνυμο βιβλίο της Sara Gay Forden από το 2001. Η Patrizia Reggiani κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για την οργανωμένη δολοφονία του πρώην συζύγου της και επικεφαλής του οίκου Gucci, Maurizio Gucci.

>Διάβασε ακόμη: Όλα όσα γνωρίζουμε έως τώρα για το House of Gucci

Μέχρι στιγμής οι Adam Driver και Lady Gaga -υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ridley Scott- είχαν ήδη κλέψει τις εντυπώσεις κάνοντας τους φωτογράφους να τους ακολουθούν κατά πόδας και να "ιδρώνουν" έστω για ένα απλό κλικ.

Οι φωτογραφίες που βγήκαν εν τέλει στα ΜΜΕ κίνησαν το ενδιαφέρον του κόσμου, με τα social media μέσα σε λίγες ώρες να τις κάνουν viral. Ίσως να μη συνέβαινε κάτι τέτοιο, αν είχαν προηγηθεί εκείνες του Jared Leto, ο οποίος είναι πραγματικά α-γνώ-ρι-στος. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. 

Η απόλυτη μεταμόρφωση

Στο House of Gucci λοιπόν, ο Leto ενσαρκώνει το ρόλο του Paolo Gucci, τον εγγονό του ιδρυτή Guccio Gucci, ο οποίος δίχασε τη διάσημη οικογένεια όταν αποφάσισε να φτιάξει την Gucci Plus από μόνος του. Για τις ανάγκες της πλοκής, ο 49χρονος ηθοποιός δε θυμίζει σε τίποτα τον εαυτό του: Βαρύ μακιγιάζ, μαλλιά (ή και όχι) και τρικ των ειδικών σε συνδυασμό με τα κατάλληλα ρούχα τον μετέτρεψαν στο μεγιστάνα που κλήθηκε να υποδυθεί. 

Ακόμη κι αν δεν τον συμπαθείς για τους δικούς σου προσωπικούς λόγους, κανείς δε μπορεί να αρνηθεί πως ο Leto είναι ένας σύγχρονος χαμαιλέων της υποκριτικής, όπως ο Christian Bale (Vice), ο Tom Hardy (Capone) και φυσικά ο Gary Oldman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.