H πολυτελής έπαυλη που στέγασε το γάμο Brad Pitt-Jennifer Aniston

Βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς και είναι ο ορισμός της χλιδής.

Γράφει: Esquire Editors 17 Ιουλίου 2021

Οι Brad Pitt και Jennifer Aniston μπορεί πλέον να δηλώνουν φίλοι και να μοιράζονται μια σχέση θαυμασμού και σεβασμού, όμως κάποτε ήταν ένα από το πιο δημοφιλή power couples του Hollywood. Μετά τον γάμο τους το 2000, αγόρασαν μια πολυτελή έπαυλη στο Beverly Hills για να ζήσουν ως παντρεμένο ζευγάρι.

Οι δύο ηθοποιοί αγόρασαν το σπίτι του 1934 για 13,5 εκατομμύρια δολάρια και έμεινε στην ιδιοκτησία τους μέχρι το 2006, ένα χρόνο μετά το διαζύγιό τους. Η έπαυλη που πουλήθηκε πρόσφατα για 32 εκατομμύρια δολάρια, στη διπλάσια τιμή από την αρχική.

Πολυτέλεια παντού

Το σπίτι διαθέτει δύο κύριες περιφραγμένες εισόδους σε δύο δρόμους σε μια ήσυχη γειτονιά του Beverly Hills. Διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες, δεκατρία μπάνια και ένα σπίτι φιλοξενούμενων ενός υπνοδωματίου.

Η τραπεζαρία έχει χωρητικότητα 20 ατόμων ενώ το σπίτι διαθέτει και δωμάτιο-μπαρ με ένα αυθεντικό τζάκι της δεκαετίας του ’30. Στο σπίτι υπάρχει μεγάλη κουζίνα, γυμναστήριο και αίθουσα για κινηματογραφικές προβολές.

Το σαλόνι του μεσαίου επιπέδου οδηγεί σε ένα κήπο με πισίνα ενώ οι εξωτερικοί χώροι είναι διακοσμημένοι με τροπικά φυτά. Το διάσημο ζευγάρι είχε ανακαινίσει το σπίτι αμέσως μετά την αγορά του με τις εργασίες να διαρκούν περίπου τρία χρόνια.

Μερικές από τις αλλαγές που έκαναν ήταν να τοποθετήσουν θερμαινόμενο πάτωμα μαρμάρου στην κουζίνα αλλά και αυθεντικά ξύλινα πατώματα στο μπαρ από ένα γαλλικό κάστρο 200 ετών. Ο Brad και η Jennifer πρόσθεσαν στην ιδιοκτησία ένα γήπεδο τένις αλλά και ένα ξενώνα.

Δείτε φωτογραφίες στο HarpersBazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης