Τα viral sneakers 'ΜΠΑΣΟΚ' έφεραν αντιδράσεις

Η Χαριλάου Τρικούπη ζήτησε να αποσυρθούν.

Γράφει: Esquire Editors 07 Σεπτεμβρίου 2021

Την έντονη αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής / ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η διαφήμιση αθλητικών παπουτσιών με το σήμα του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για παπούτσια που σχεδίασε ένας 17χρονος από τη Ρόδο και τα οποία έχουν γίνει viral στα social media, καθώς είναι στα χρώματα του ΠΑΣΟΚ, με τον πράσινο ήλιο και το σύνθημα "λεφτά υπάρχουν". Τα παπούτσια αναγράφουν τη λέξη "ΜΠΑΣΟΚ".

Όπως σημειώνει ο Γραμματέας Επικοινωνίας Παναγιώτης Βλάχος σε ανάρτησή του, "ο δημιουργός και παραγωγός των αθλητικών παπουτσιών έχει ειδοποιηθεί αναλόγως", ενώ τονίζει πως "τα κόμματα δεν είναι εμπορικά brands για να διαθέτουν με αμοιβή την εκμετάλλευση του σήματός τους σε εταιρίες".

Ο κ. Βλάχος αναφέρει ότι "από τον χειμώνα και μετά, όσοι υπέπεσαν στην αντίληψή μας και διαφήμιζαν μπέργκερ, πάρτυ, λαμπάδες, μπλουζάκια κλπ με όνομα, λογότυπο, παράφραση ΠΑΣΟΚ, ειδοποιήθηκαν από το γραφείο μου και απέσυραν το προϊόν". "Αυτό δεν θα γίνει ανεκτό", υπογραμμίζει.

Η συνέχεια στο Thetoc.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος