Στοιχειωμένες ιστορίες μέσα από την έπαυλη του Playboy

Στην έπαυλη επικρατούσε σκοτάδι, στο background έπαιζε μουσική της δεκαετίας του 1940 και, ξαφνικά, ο νεκρός Hugh Hefner κατέβηκε τις σκάλες για να χαιρετήσει την Bridget Marquardt.

Από το Playboy Mansion έχουν περάσει πολλές θηλυκές υπάρξεις, αιθέριες και μη, άλλοτε ως μόνιμες κάτοικοι, άλλοτε περαστικές, άλλες ολοζώντανες και άλλες όχι ακριβώς με σάρκα και οστά. Πού το πάμε; Στις αληθινές -κατά την ίδια- ιστορίες με φαντάσματα που αφηγήθηκε η Bridget Marquardt, ένα από τα πρώην 'κουνελάκια' του Hugh Hefner, κατά τη διάρκεια ενός podcast.

Η μεταφυσική εμπειρία της Bridget Marquardt

Όπως διαβάσαμε με κομμένη την ανάσα στο αμερικάνικο Esquire, το πρώην μοντέλο και νυν τηλεπερσόνα, όσο έμενε στην έπαυλη ήρθε αντιμέτωπη με ένα φάντασμα που στεκόταν στην ντουλάπα του υπνοδωματίου της. Όπως περιέγραψε γλαφυρά: 'Η αδερφή μου, η αφεντιά μου και η φίλη μου η Stacy καθόμασταν στο κρεβάτι μου. Μιλούσαμε, απολαμβάναμε ένα ποτήρι κρασί και η τηλεόραση ήταν ανοιχτή. Ξαφνικά, όλες, με την άκρη του ματιού μας, είδαμε μία γυναίκα να στέκεται στην ντουλάπα μου'.

Στοιχειωμένες ιστορίες μέσα από την έπαυλη του Playboy Denise Truscello / Getty Images
Ο Hugh Hefner με την Bridget Marquardt σε τρυφερό ενσταντανέ. 

Ποια ήταν η γυναίκα-φάντασμα

Το φάντασμα, όμως, δεν της ήταν άγνωστο. Ήξερε σε ποια ανήκε. Κι αυτό γιατί χρόνια πριν εγκατασταθεί στο Playboy Mansion, το είχε επισκεφθεί και τότε είχε γνωρίσει την πρώην γραμματέα επί κοινωνικών θεμάτων του Hugh Hefner, μία σούπερ φιλική οικοδέσποινα, που φρόντιζε όλα τα κορίτσια και τα κατοικίδια ζώα της έπαυλης, τα οποία ήταν πολλά, μιας και διέθετε ζωολογικό κήπο. Δυστυχώς, όμως, όταν επέστρεψε ως μόνιμη κάτοικος, πληροφορήθηκε ότι η γυναίκα είχε πεθάνει από καρκίνο.

> Διάβασε ακόμη: Larger than life εξομολογήσεις από τον Hugh Hefner

Πώς βίωσε την επαφή με το φάντασμα

Άραγε, πώς αντέδρασε όταν είδε το φάντασμα; Όπως εξομολογήθηκε, ήταν κάτι το σοκαριστικό αλλά καθόλου τρομακτικό. Μάλιστα, πιστεύει ότι η νεκρή γραμματέας αποφάσισε να επισκεφθεί την έπαυλη για να γνωρίσει την καινούργια της ένοικο που δεν ήταν άλλη από τη Winnie, τη σκυλίτσα της, όπως θα έκανε κάθε ζωόφιλη.

Το στοιχειωμένο game house

Κάτι που αξίζει να αναφερθεί είναι και το γεγονός ότι κατά την παρουσία του φαντάσματος έπαιξε κάτι πολύ περίεργο με την ενέργεια στο game house της έπαυλης. Απ' ό,τι φαίνεται, οι πόρτες βροντοχτύπησαν μεταξύ τους και τα παιχνίδια τέθηκαν σε λειτουργία μόνα τους. Η ίδια, δεν ένιωθε ποτέ άνετα όταν βρισκόταν στον συγκεκριμένο χώρο, ενώ πάντα όταν το υπηρετικό προσωπικό χρειαζόταν να πάει για να το καθαρίσει, ζητούσε να συνοδεύεται από κάποιον μπάτλερ ή μέλος της ασφάλειας.

Το φάντασμα του Hugh Hefner

Η Bridget Marquardt έζησε, όμως, μία ακόμα ενδιαφέρουσα μεταφυσική εμπειρία, ενώ κοιμόταν. Καθώς της στάθηκε αδύνατο να παρευρεθεί στην κηδεία του Hugh Hefner, δεν κατάφερε να τον χαιρετήσει όπως θα ήθελε. Λίγο μετά τον θάνατό του, όμως, είδε στον ύπνο της ένα πολύ ζωντανό όνειρο κατά το οποίο οδήγησε μέχρι το Playboy Mansion για να τον δει για μία τελευταία φορά.

THE PLAYBOY MANSION Charley Gallay / Getty Images
Νυχτερινή άποψη του περίφημου Playboy Mansion.

Βρήκε το σπίτι κάπως εγκαταλειμμένο και ο ιδρυτής του Playboy είχε φύγει, αλλά παρόλα αυτά εκείνη είχε πάει εκεί για να τον δει. Στην έπαυλη επικρατούσε σκοτάδι, στο background έπαιζε μουσική της δεκαετίας του 1940 και, ξαφνικά, ο νεκρός εκδότης κατέβηκε τις σκάλες για να τη χαιρετήσει. Της είπε ένα ‘My darling!’, γέλασε με τον κακαριστό του τρόπο, έβαλε τα χέρια του γύρω της και εκείνη ένιωσε την αγκαλιά του. Αισθάνθηκε το σακάκι του. Μύρισε την κολόνια του. Όλα ήταν τόσο αληθινά.

> Διάβασε ακόμη: Η Anna Nicole Smith κυνήγησε μέχρι θανάτου το American Dream

Όταν ξύπνησε, η κολόνια του Hugh Hefner μύριζε πάνω στο σώμα της. Άραγε πώς να εξηγούνται όλα αυτά; Λέτε να εμφανίστηκε το πνεύμα του μεγαλοεκδότη στο υποσυνείδητό της για τον τελευταίο ασπασμό; Ή, μήπως, το δικό της πνεύμα να εγκατέλειψε το σώμα της και να πήγε στην έπαυλη; 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.