Η ιστορία του 'μαύρου εξωγήινου'

Ο 32χρονος Anthony Loffredo θέλει να μετατραπεί σε εξωγήινο (ή κάτι τέτοιο) και είναι σε πολύ καλό δρόμο αν μας ρωτάς.

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένας τύπος που ήθελε να γίνει μαύρος εξωγήινος, στην κυριολεξία. Μάλιστα, αν όντως ποτέ χρειαστεί να μετοικήσουμε στον Άρη και δεδομένου του ότι θα χρειαστεί να προσαρμοστούμε σωματικά για τις εκεί συνθήκες, ο Anthony Loffredo θα έχει σίγουρο προβάδισμα. Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται, πρόκειται για ένα κανονικό πρότζεκτ που ονομάζεται The Black Alien Project Evolution και αφορά στη μετάβαση του 32χρονου Γάλλου από άνθρωπο μαύρο εξωγήινο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του στον YouTuber Nil Ojeda, η διαδικασία μετάβασής του ακόμη βρίσκεται στο 34% -δεν έχουμε ιδέα πώς μπορεί να είναι τόσο ακριβής στους υπολογισμούς του και με ποιο κριτήριο.

Πώς είναι ένας μαύρος εξωγήινος στο μυαλό του; Αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, με πολλά μαύρα tattoo στο σώμα, εξογκώματα στο κεφάλι και χωρίς μύτη όπως ο Voldemort. 

Ενδέχεται όταν και αν εν τέλει πραγματοποιηθεί η εισβολή των εξωγήινων στον πλανήτη μας να είναι ο μοναδικός που θα επιβιώσει ως ένας "δικός" τους και να χρειαστεί να επωμιστούμε την ευθύνη όσων γράφουμε αυτήν τη στιγμή, αλλά μάλλον η κατάσταση για τον Loffredo έχει ξεφύγει προ πολλού.

Περισσότερο κυρίως επειδή ακρωτηρίασε δύο δάχτυλα από το κάθε χέρι του ώστε να έχει συνολικά έξι. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα forums των ειδικών επί του θέματος (που ασχολούνται με την επιστημονική φαντασία) τόσα δάχτυλα έχουν οι πραγματικοί εξωγήινοι, λες και υπάρχει ενδεδειγμένη ανατομία. 

Αυτός ο άντρας έχει αφαιρέσει επίσης τα αυτιά του, έχει σκίσει τη γλώσσα του και έχει κάνει τατουάζ στους βολβούς των ματιών του σε μαύρο χρώμα. Επίσης, το πρόσωπό του είναι γεμάτο παραμορφωτικά εμφυτεύματα για να έχει την εμφάνιση που βλέπεις στις φωτογραφίες.

Δεν έχει κάνει καμία σχετική δήλωση για τα γεννητικά του όργανα και παρά το γεγονός ότι είναι τοις πάσι γνωστό (sic) ότι οι εξωγήινοι γεννούν αβγά, λογικά θα αργήσει να επέμβει στο εν λόγω σημείο. Ίσως ασχοληθεί όταν η ολοκλήρωση του πρότζεκτ του πλησιάζει το 90%.

Προφανώς δεν είναι το κελεπούρι που περιμένουν οι γονείς να τους πάει το βλαστάρι τους στο σπίτι, αλλά τουλάχιστον λόγω εκκεντρικότητας κέρδισε από εμάς τα 5 λεπτά (δεν είμαστε τόσο γενναιόδωροι) δημοσιότητας που του αναλογούν. Για την ιστορία πάντως, στη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει 766.000 ακολούθους στο Instagram, οπότε σίγουρα καταλογίζεται ως ένας πραγματικός influencer της εποχής.

Κι αυτό από μόνο του λέει πολλά για τα social media, την επιδραστικότητά τους, όπως και τα life goals του καθενός. Προχωράμε. 

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης