O Ben Affleck και η αμφιλεγόμενη δήλωσή του για τον εθισμό του στο αλκοόλ

Jennifer Garner μάλλον αισθάνεται έξαλλη στην τοποθεσία Χόλιγουντ.

Γράφει: Esquire Editors 16 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ben Affleck μετά την επανασύνδεσή του με την Jennifer Lopez έχει δείξει ένα διαφορετικό προφίλ, πιο ρομαντικό και τρυφερό από αυτό που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Ο ηθοποιός που πάλευε για χρόνια με τον εθισμό του στο αλκοόλ, άρχισε να δείχνει πιο ισορροπημένος στη σχέση του με την τραγουδίστρια και να μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη.

O εθισμός στο αλκοόλ

Ο ηθοποιός έχει μπει σε κλινική αποτοξίνωσης πολλές φορές, το 2001, το 2017 αλλά και το 2018 όταν εκείνος και η Garner οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους. Πριν τον χωρισμό, όπως είπε, τόσο εκείνος όσο και η πρώην συζυγός του έκαναν τα πάντα για να σώσουν τον γάμο τους, αλλά δεν τα κατάφεραν: "Η αλήθεια είναι ότι πήραμε τον χρόνο μας, πήραμε την απόφαση, απομακρυνθήκαμε. Είχα ένα γάμο που δεν λειτούργησε με έναν άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι αλλά δεν έπρεπε να παραμείνω σε γάμο. Αυτό συμβαίνει. Προσπαθήσαμε επειδή είχαμε παιδιά. Κι οι δύο νιώσαμε ότι ο γάμος μας δεν θα έπρεπε να είναι το πρότυπο που βλέπουν τα παιδιά μας”.

Πλέον το πρώην ζευγάρι έχει καλές σχέσεις και μάλιστα πρόσφατα η Garner μαζί με την Lopez και τον Affleck έκαναν μια βόλτα με τα παιδιά τους με αφορμή την γιορτή του Halloween.

Πρόσφατα, ο σταρ έκανε μια δήλωση, όμως, για την πρώην σύζυγό του και την οικογένειά του που δεν περιμέναμε να ακούσουμε αφού δεν είναι και τόσο κολακευτική για τη ζωή που είχε επιλέξει όταν είχε παντρευτεί την Jennifer Garner.

H συνέχεια στο MadameFigaro.gr

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.