Αυτό και αν είναι Just Like That. Φανταστείτε τώρα να προχωράτε στη Νέα Υόρκη και να βρεθείτε σ' ένα μίνι ρεσιτάλ του ηθοποιού Bill Murray στο Washington Square Park. Γνωστός για το coolness του, τη γοητεία και το μαύρο χιούμορ ο 71χρονος ηθοποιός δοκιμάζει τον εαυτό του κάθε τόσο. Πότε ως bartender, πότε ως μουσικός. 

H υπαίθρια συναυλία

Παρέα με τους συνήθεις υπόπτους της κομπανίας του -τον τσελίστα Jan Vogler, τη βιολονίστα, Mira Wang και την πιανίστα Vanessa Perez, έδωσαν μια μικρή αυτοσχέδια παράσταση στη μέση της Νέας Υόρκης για τους περαστικούς και απ' ό,τι φαίνεται για το κέφι τους. 

Παλιότερα, το 2017 ο Bill Murray είχε κυκλοφορήσει και ένα άλμπουμ με τον τίτλο New Worlds ενώ είχε μάλιστα κάνει περιοδεία και στις ΗΠΑ με το γκρουπ του, Vogler & Friends, παραστάσεις που τον επόμενο χρόνο παρουσίασε στο Λονδίνο και στο Εδιμβούργο. Τόσο στον δίσκο όσο και στις παραστάσεις συνδυάζεται η μουσική με την απαγγελία λογοτεχνίας και ποίησης. Έτσι, μπορεί κανείς να ακούει στίχους με μουσική υπόκρουση που ποικίλλει από μελωδίες του Μπαχ ως του Van Morrison.

 

Η συνέχεια στο WomanToc.gr